۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۲
کد خبر: ۴۵۹۷۹۲
استاد حوزه علمیه:

خوف از خدا ضامن سلامت جامعه است

استاد حوزه علمیه با اشاره به اينكه، تنها چيزي كه ضامن سلامت جامعه اسلامي و اجراي دستورات اسلام است خوف از خدا است، گفت: ترس از خدا و قيامت در جامعه امروز ما ظهور و بروز ندارد.
حجت الاسلام محمد ظهيري

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در کاشان، حجت الاسلام محمد ظهيري شنبه شب در ادامه سلسله بحث هاي بصيرتي اخلاقي در مسجد سلمان فارسي كاشان، با اشاره به اينكه ضمانت اجراي دستورات دين چيست، گفت: تنها چيزي كه ضامن سلامت جامعه اسلامي و اجراي دستورات اسلام است خوف از خدا است.

وي با اشاره به اينكه سخنرانها  سالها است كه در رابطه با خوف از خدا  كمتر سخنراني مي‌كنند، افزود: در بين همه انبيای الهی حضرت يحيي(ع) خائف ترين بود و از قيامت و آخرت خوف داشت و اين خوف يحيي در بين همه انبيا مشهور بود.   

حجت الاسلام ظهيري گفت: امروز در جامعه كسي كه از خدا و قيامت بترسد و خائف باشد نادر است و كمتر كسي را مي توان يافت كه ترس از خدا و قيامت داشته باشد چرا كه اگر ترس از خدا و آخرت وجود داشت، فروشندگان ما نيازي به داشتن بازرس نداشتند.

وي افزود: تمامي اجناسي كه در فروشگاهها براي فروش گذاشته  شده داراي يك نرخ مصوب است اما براي اينكه جنس به همان نرخ مصوب فروخته شود بازرس تعيين شده است، در حالی که اگر خوف از خدا و قيامت وجود داشته باشد فروشنده از ترس خدا و قيامت جنس خود را بيشتر از نرخ مصوب نمي فروشد.

مبلغ ديني اظهار داشت: هيچ چيزي مانند ترس از خدا و قيامت نيست كه بتواند ضمانت كند جامعه سالم باشد و قوانين در كشور اجرا شود، بنابراين اجراي قوانين در گرو ترس از خدا و قيامت است.

حجت الاسلام  ظهيري ادامه داد: اگر ترس از خدا و قيامت را از جامعه متدين ما بگيرند سنگ، روي سنگ بند نخواهد شد چرا كه نمي توان براي همه مؤمنان بازرس تعيين كرد تا بر كار آنها نظارت داشته باشند.

وی افزود: از اميرمؤمنان(ع) روايت است كه اگر از خدا ترس داشته باشيد، خداوند كاري مي كند كه از همه اشياي عالم بترسيد و كسي كه از خوف خدا بترسد، خداوند نيز او را ايمن و محافظت مي‌كند و سيره پيامبراكرم(ص) و ائمه(ع) نيز ترسانيدن مردم از آخرت و قيامت بوده است.  

استاد حوزه علميه يادآور شد: پيامبراكرم(ص) مردم را مي ترسانيده است و خودش خائف بوده و خائف پرور بوده است و زماني كه آيه 43 و 44 سوره حجر نازل شد اصحابي كه دور پيامبر بودند متوجه شدند پيامبر از ترس خدا و آخرت شروع به گريه كردن كرد.

حجت الاسلام ظهيري گفت: در گذشته تكيه كلام افراد اين بود كه تو از خدا و قيامت و قبر نمي ترسي، اما امروز هيچ اثري از اين تكيه كلام نيست و ترس از خدا و قيامت در جامعه كمرنگ شده است.

وي با اشاره به اينكه امروز در جامعه خائف وجود ندارد، يادآور شد: چند درصد از پدران و مادران ما فرزندان خود راخائف تربيت مي‌كنند و تحويل جامعه مي دهند، عدم تربيت خائف بيانگر اين است كه ما نسبت به آخرت و قيامت خود مطمئن هستيم كه ديگر صداي گريه خائف به گوش نمي رسد./1307/202/ب2

ارسال نظرات