۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹
کد خبر: ۱۶۲۹۶۹

کتاب «النصّ الخالد لم و لن یحرّف أبداً» به زبان عربی منتشر شد

خبرگزاری رساـ «النصّ الخالد لم و لن یحرّف أبداً» با سه مقدمه از آیت‌الله واعظ‌ زاده، آیت‌الله تسخیری و مقدمه‌ مؤلف، در سه باب با عناوین«گفتار امامان اهل بیت علیهم السلام پیرامون اصالت قرآن و صیانت آن از تحریف»، «دیدگاه 114 تن از علما و محققان بزرگ شیعه از قرن سه تاکنون پیرامون عدم تحریف قرآن» و «دفاع تعدادی از علمای بزرگ اهل سنت در اعتقاد نداشتن شیعه بر تحریف قرآن»، تنظیم و ترتیب یافته است.
کتاب

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی موسوی دارابی مؤلف کتاب«النصّ الخالد لم و لن یحرّف أبداً» در خصوص این کتاب گفت: توطئه‌ها و نقشه‌های خائنانه علیه اسلام ناب به ویژه شیعه و مکتب اهل بیت علیهم السلام، یکی از برنامه‌های اصلی جبهه استکبار جهانی و حاکمان مراجع در کشورهای اسلامی است.

 

وی افزود: این نوع تهاجم و شبیخون فرهنگی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران شدت بیشتری یافت، به طوری که صدها کتاب ضد شیعه نگارش و منتشر شده است.

 

وی با بیان هدف استکبار جهانی در ایجاد تفرقه بین اهل تسنن و تشیع، اظهار داشت: مسأله تحریف قرآن و نسبت دادن آن به شیعه و علمای این مذهب، یکی از مهم‌ترین نقشه‌ها و توطئه‌هایی است که در این راستا علیه مذهب شیعه و مکتب اهل بیت علیهم السلام صورت گرفته که با ترجمه و چاپ آن به زبان‌های مختلف و انتشار در نشریه‌های مختلف جهانی، قصد وارد کردن ضربه بر پیکره فرهنگی این مکتب را دارند.

 

موسوی دارابی با بیان هدف خود در دفاع از شیعه و علمای مکتب اهل بیت علیهم السلام و رد افترائات و تهمت‌های ناروا نسبت به مکتب تشیع با توجه به شرایط حاکم در جوامع افزود: این کتاب با اشراف آیت‌الله واعظ ‌زاده تدوین شده است.

 

وی اظهار داشت: این کتاب با سه مقدمه از آیت‌الله واعظ‌ زاده، آیت‌الله تسخیری، مقدمه‌ مؤلف، در سه باب با عناوین«گفتار امامان اهل بیت علیهم السلام پیرامون اصالت قرآن و صیانت آن از تحریف»، «دیدگاه 114 تن از علما و محققان بزرگ شیعه از قرن سه تاکنون پیرامون عدم تحریف قرآن»، «دفاع تعدادی از علمای بزرگ اهل سنت در اعتقاد نداشتن شیعه بر تحریف قرآن»، تنظیم و ترتیب یافته است.

 

موسوی دارابی افزود: این کتاب به دلیل گستردگی در نقل نصوص علمای شیعه و سنی و نیز در تنظیم و ترتیب یافتن باب‌های سه گانه مذکور، در نوع خود بی‌نظیر است./934/د102/ق

ارسال نظرات