۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۵
کد خبر: ۱۹۲۲۶۴
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی:

با گسترش ایستگاه های مطالعه مردم به کتاب خواندن علاقه‌مند می‌شوند

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم گفت: اگر ایستگاه های مطالعه گسترش یابد، ضمن اینکه مردم نیز از بابت مسائل اقتصادی دیگر نگران نخواهند بود و به راحتی کتاب را در اختیار خواهند داشت، به کتاب خواندن هم علاقه‌مند خواهند شد.
مصباحي مقدم

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم با اشاره به تاکید بسیار زیاد اسلام بر مطالعه، اظهار داشت: نگاه دین اسلام به مطالعه تقریباً همان نگاهی است که عبادت دارد و حتی گاهی بیشتر. از منظر اسلام یک ساعت تعقل برابر است با هفتاد ساعت عبادت و این روایت خود کافی است تا نشان دهد که چقدر دین مبین اسلام، به بالندگی فکر و عقلی جامعه توجه دارد.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی بزرگترین علت کتابخوانی را عدم خو گرفتن با کتاب در سنین پائین دانست و گفت: اگر ما از همان ابتدا با فرزندانمان و در کنار آنها کتاب بخوانیم، این به یک عادت دوست داشتنی در آنها تبدیل می شود و به این شکل می توانیم مطمئن باشیم نسل بعد، یک نسل اهل کتاب و مطالعه خواهد بود.

 

وی افزود: در زمانی برای مقابله با دشمن نیاز به دانستن است، بدون شک کتاب جزو مهمترین ادوات جنگی حساب می شود و فرزندانمان وقتی به سلاح کتاب مجهز بشوند، کمتر تحت تاثیر تبلیغات بی شمار دنیای مادی دشمن قرار می گیرند.

 

مصباحی مقدم در پایان به ایستگاه مطالعه اشاره کرد و تصریح کرد: دسترسی سریع به کتاب، یکی از مهمترین نیازهای جامعه برای میل به کتابخوانی است و اگر ایستگاه مطالعه که توسط نهاد کتابخانه ها برگزار می شود، گسترش یابد، ضمن اینکه مردم نیز از بابت مسائل اقتصادی دیگر نگران نخواهند بود و به راحتی کتاب را در اختیار خواهند داشت، به کتاب خواندن هم علاقه مند خواهند شد./998/د102/ق

ارسال نظرات