کمبود مدرسان قرآنی در کشورهای جنوب شرق آسیا
به گزارش خبرگزاری رسا، «محمد وینا احمد»، از مدرسان قرآن لائوس میگوید: یادگیری قرآن در کشور لائوس کار دشواری است زیرا مدارس اسلامی کافی برای آموزش دروس قرائت قرآن وجود ندارد.
وی میافزاید: در کشور ما کمبود مدرسان مجرب برای تدریس علوم دینی بسیار محسوس است اما ما در حال تلاش برای دعوت از متخصصان قرآنی دیگر کشورها هستیم و امیدواریم تا دو سال دیگر بتوانیم دانشجویان قابلی را برای تربیت دروس دینی و قرآنی در کشور تربیت کنیم.
«واحد عبدالله»، از اساتید قرآن کامبوج گفت: در کشور ما نیز فقدان متخصصان قرآنی برای به اشتراک گذاشتن مهارتها و دانشهای قرآنی بهویژه در زمینه قرائت قرآن به شدت احساس میشود.
وی افزود: اگرچه ما خودمان تلاش کردهایم تا دروس دینی را مطالعه کنیم اما فکر میکنم آنچه فراگرفتهایم، کافی نیست و ما نیازمند کمکهای دیگر کشورهای اسلامی برای پیشبرد سطح آموزش دینی خود هستیم.
به گفته عبدالله اکنون کشور کامبوج در حال تمرکز بر توسعه اقتصادی و توسعه آموزش دینی است و به دلیل وضعیت بد اقتصادی مردم، کسی قادر به سفر به دیگر کشورهای اسلامی برای تحصیل نیست.
وی گفت: در حال حاضر مدارس دینی در کامبوج در 30 شعبه در حال فعالیت هستند، اما پاسخگوی نیازهای قرآنآموزان 510 روستای موجود نمیباشند و ما از برادران مسلمانمان میخواهیم که به ما در توسعه آموزش قرآنی در کامبوج کمک کنند.
در ادامه «محمد ذوالفضلی عبدالرزاق»، قاری سنگاپوری افزود: سنگاپور هم مانند دیگر کشورهای آسیای جنوب شرقی نیازمند مدرسان قرآنی بیشتر برای ارتقای آموزش دینی به ویژه قرائت قرآن است.
وی ادامه داد: در مقایسه با مالزی و اندونزی، در کشور سنگاپور تعداد متخصصان حقیقی برای آموزش قرآن بسیار کم و انگشتشمار است./982/ب103/د
منبع: ایکنا