۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۴
کد خبر: ۱۹۴۷۱۰
مروری بر یک کتاب تازه منتشر شده؛

سلمان فارسی الگوی زندگی شیعی، مهدوی

خبرگزاری رسا ـ کتاب سلمان فارسی الگوی زندگی شیعی، مهدوی از سوی انتشارات بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل‌الله تعالی فرجه الشریف منتشر شده است.
کتاب سلمان فارسي الگوي زندگي شيعي، مهدوي

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب سلمان فارسی الگوی زندگی شیعی، مهدوی «طرحی نو برای هویت‌بخشی به شیعه ایرانی براساس بازخوانی تطبیقی شخصیت سلمان فارسی» به قلم محمد رضایی آدریانی از سوی انتشارات بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل‌الله تعالی فرجه الشریف منتشر و روانه بازار شده است.

 

این کتاب به روشی جدید و به صورت زبان حال نگاشته شده و همین مطلب مخاطب را نسبت به مطالعه کتاب بسیار ترغیب کرده و ارتباط خوبی بین او و کتاب برقرار می‌کند و مثل این است که خود سلمان فارسی با خواننده صحبت می‌کند.

 

کتاب سلمان فارسی الگوی زندگی شیعی، مهدوی شامل موضوعاتی همچون «چرا سلمان»، «تولد یک ایرانی»، «سرزمین من ایران»، «از آتشکده تا صومعه»، «مهم‌ترین انتخاب زندگی‌ام»، «در جست‌و جوی نشانه‌ها»، «اولین دانشگاه، آخرین پیامبر»، «شناسنامه جدید من؛ سلمان»، «راز آفرینش»، «فطرت‌آباد» و «دیروز، امروز، فردا» است.

 

در ذیل موضوعی با عنوان راز آفرینش این کتاب آمده است: پس از تشکیل زندگی و یافتن هویتی جدید هم، دوست و هم‌نشین همیشگی‌ام ابوذر بود. یک روز که در مسجدالنبی صلی الله علیه و آله به انتظار نماز نشسته بودیم، از من پرسید «تو که هر شب از پیامبر دانش می‌آموزی، بهترین دانشی که از ایشان آموختی چه بوده؟، گفتم بهترین مطلبی که از ایشان فرا گرفتم، پاسخی بود که از نوجوانی ذهنم را مشغول ساخته بود و آن این‌که ما انسان‌ها چه فرقی با دیگر موجودات داریم و هدف از آفرینش ما چیست؟

 

از حبیب و محبوبم، محمد صلی‌الله علیه و آله شنیدم که می‌فرمود: زمانی که خداوند می‌خواست دنیا را بیافریند، اولین چیزی که آفرید، کامل‌ترین و بهترین چیز، یعنی نور بود. این نور مساوی با عقل و دانایی بود و چون خدای علیم و حکیم، آن را آفریده بود، پس مثل آفریدگارش می‌فهمید و معدن و مخزن دانش‌ها بود».

 

‌در بخش دیگری از این کتاب موضوعات «قدر فرصت‌ها»، «سلمان محمدی»، «نسل سلمان»، «شیعه علی علیه‌السلام»، «باب علی علیه‌السلام»، «الگوی تقیه شیعی»، «مدرسه سلمان محمدی»، «آخرین سفر حج»، «روزی سخت برای اهل‌بیت علیهم‌السلام»، «بازگشت شکوهمند»، «میراث سلمان» و «رسالت‌ها، مسؤولیت‌ها، راهبردها» به چشم می‌خورد.

 

در موضوع دیگری از این کتاب با عنوان  میراث سلمان  می‌خوانیم: می‌گویند سلمان با آن‌که استاندار مدائن بود و عادت داشت که آذوقه یک سال را در منزل نگه دارد، ولی هنگام رحلت تنها بیست و چند درهم از خود باقی گذاشت، اما مهم‌ترین میراث سلمان، میراث او برای انسان‌های متعلق و مرتبط با اوست.

 

البته میراث سلمان تنها برای منتسبین خودش نبوده؛ بلکه میراث معنوی بسیار ارزشمندی به نام «نسل سلمان» را نیز برای مردمان سرزمین خود به یادگار گذاشته است. این میراث مهم، همان پیشگویی و وعده بزرگی است که پیامبر صلی الله علیه و آله درباره آینده سرزمین او داد و فرمود: «اگر دین، ایمان و علم در ستاره ثریا هم باشد، مردمی از سرزمین سلمان به آن دست خواهند یافت».

 

کتاب سلمان فارسی الگوی زندگی شیعی، مهدوی «طرحی نو برای هویت‌بخشی به شیعه ایرانی بر اساس بازخوانی تطبیقی شخصیت سلمان فارسی» به قلم محمد رضایی آدریانی از سوی انتشارات بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل‌الله تعالی فرجه الشریف در 183 صفحه و به قیمت پنج هزار تومان در پاییز 1392 منتشر شده است./907/ن601/ق

ارسال نظرات