۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۸
کد خبر: ۱۹۷۲۲۲

حضور تروریست‎هایی از 83 کشور در سوریه

خبرگزاری رسا ـ وزیر اطلاع رسانی سوریه با اشاره به حضور تروریست‎هایی از 83 ملیت در کشورش گفت: تصمیم عربستان سعودی برای مجازات اتباع سعودی که در خارج از این کشور می‎جنگند؛ واقعی نیست و بدین معنا نمی‎باشد که سعودی‎ها از حمایت گروه‎های تروریستی در سوریه دست برداشته‎اند.
عمران الزعبي وزير اطلاع‌رساني سوريه

 

به گزارش خبرگزاری رسا، عمران الزعبی وزیر اطلاع رسانی سوریه در سخنانی گفت: تصمیم عربستان برای مجازات اتباع سعودی که در خارج از این کشور می‎جنگند؛ واقعی نیست و اجرای آن غیر ممکن است. تروریست‎ها از عربستان از طریق از اردن، لبنان و ترکیه به سوریه نفوذ می‎کنند و ورود آن‎ها از طریق گذرگاه‎های مرزی رسمی نیست و در این شرایط، چگونه مسؤولان سعودی متوجه خواهند شد که این افراد از سوریه بازمی‎گردند تا آن‎ها را دستگیر و مجازات کنند؟


وی افزود: تروریست‎ها از بیش از 83 کشور در سوریه حضور دارند و عربستان از آن‎ها حمایت مالی و تسلیحاتی می‎کند و در تصمیم عربستان، به توقف حمایت مالی و تسلیحاتی و آموزش نظامی سعودی‎ها یا اتباع کشورهای دیگر اشاره نشده است.


وزیر اطلاع رسانی سوریه اظهار داشت: در تصمیم عربستان همچنین برای آماده سازی روانی تروریست‎ها که در عربستان از سوی برخی مبلغان و شبکه‎های تلویزیونی و رادیویی و سایت‎های اینترنتی صورت می‎گیرد، مجازاتی در نظر گرفته نشده است.


عمران الزعبی تصریح کرد: برخی از دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز با همان شیوه عربستان رفتار و شبکه‎های تلویزیونی فتنه انگیز و فرقه‎ای حمایت مالی منظمی دریافت می‎کنند و در این زمینه، دلایل و مدارک وجود دارد. کمک به این شبکه‎ها از سوی اشخاص یا جمعیت‎هایی صورت می‎گیرد که انتظار می‎رود پول‎های آن‎ها به امور خیریه اختصاص یابد؛ نه برای ریختن خون سوری‎ها.


وی گفت: تصمیم عربستان صرفا رسانه‎ای و تبلیغاتی و تلاش برای ترمیم وجهه عربستان است، که البته امری بی فایده به حساب می‎آید و بیانگر هیچ گونه تعهد بین المللی در مبارزه با تروریسم نیست.


عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان دوشنبه گذشته با صدور فرمانی نمایشی، به عنوان بخشی از قانون به اصطلاح مبارزه با تروریسم تاکید کرد: مجازات هر کسی که به هر نحوی در اقدامات جنگ‎جویانه خارج از عربستان مشارکت کند، حداقل سه سال و حداکثر بیست سال زندان خواهد بود.


همچنین طبق این فرمان، هرکس که به هریک از جریان‎ها و گروه‎های فکری افراط گرا و یا گروه‎هایی که در سطح داخلی یا بین المللی و یا منطقه‎ای به عنوان گروه تروریستی شناخته شده باشند، وابسته باشد و یا آن‎ها را تایید کند و یا تفکر و رویکرد آن‎ها را در دستور کار قرار دهد، به زندان افکنده می‎شود.


این مجازات طبق فرمان پادشاه عربستان، شامل هر کسی می‎شود که با هر گروه و یا سازمان افراط گرا و یا سازمان تروریستی اظهار همدلی کند و یا به هر شکلی تحت حمایت مادی و یا معنوی خود قرار دهد و یا درخصوص چنین مساله‎ای اقدام به تحریک برانگیزی و یا تشویق به آن کند و یا با نوشته و یا سخنی آن را ترویج دهد./994/ب102/د

ارسال نظرات