۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳
کد خبر: ۲۰۲۸۴۲

بازدید میهمانان تایلندی المصطفی از چاپخانه بزرگ قرآن

خبرگزاری رسا ـ جمعی از اعضای انجمن دوازده امام(ع) تایلند از چاپخانه بزرگ قرآن کریم اسوه بازدید کردند.
بازديد ميهمانان تايلندي المصطفي از چاپخانه بزرگ قرآن
 
به گزارش خبرگزاری رسا، جمعی از اعضای انجمن دوازده امام(ع) تایلند که به میزبانی جامعةالمصطفی در قم به سر می‌برند، از چاپخانه بزرگ قرآن کریم اسوه بازدید کردند و با مراحل چاپ قرآن کریم شامل لیتوگرافی، چاپ و صحافی آشنا شدند.
 
در این بازدید، آقای شهریاری، معاون مالی اداری شرکت چاپ و انتشارات اسوه، ضمن خیرمقدم به میهمانان تایلندی، اظهار داشت: چاپخانه بزرگ قرآن کریم وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه است و حدود یکصد موقوفه در سراسر کشور، سرمایه گذار آن به شمار می‌آیند.
 
وی رسالت اصلی این مرکز را نشر معارف و ترویج قرآن کریم خواند و افزود: این شرکت پنجاه هزار متر مربع مساحت و 15 هزار متر زیربنا دارد و به صورت غیردولتی اداره می‌شود.
 
شهریاری با اشاره به انتشار کتب مربوط به اهل تسنن در کنار دیگر منشورات این چاپخانه، ابراز داشت: بیشتر قرآن‌های ما با خط عثمان طه که مورد قبول شیعه و اهل تسنن است به چاپ می‌رسد.
 
وی ادامه داد: این چاپخانه توان چاپ روزانه 10 هزار نسخه قرآن کریم با جلد سخت و 15 هزار نسخه با جلد شومیز را داراست و محصولات آن در کل کشور و کشورهای دیگر نیز توزیع می‌شود.
 
معاون مالی اداری شرکت اسوه در پایان با تأکید بر آمادگی این شرکت برای ارسال منشورات خود به تمامی کشورهای متقاضی، یادآور شد: منشورات چاپخانه اسوه به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، روسی، ترکی، آذری، اسپانیایی، اردو و چینی چاپ می‌شود.
 
یکی از نکات جالب این بازدید، اظهار تعجب برخی از میهمانان اهل سنت تایلندی از قرآن‌های چاپ شده در این مرکز بود.
 
هادی محمد ثانوی، قاری و داور بین الملل قرآن اهل سنت تایلندی، در این زمینه گفت: تصور ما این بود که قرآن‌های شیعیان با قرآن‌های اهل سنت متفاوت است و مثلا 115 سوره دارد.
 
وی افزود: یکی از انگیزه‌های اصلی که من از این سفر داشتم، مقایسه میان قرآن شیعیان و قرآن اهل سنت بود، اما با کمال تعجب می بینم قرآن‌های چاپ ایران هیچ تفاوتی با قرآن‌های ما ندارد.
 
گفتنی است در ادامه، میهمانان تایلندی المصطفی با حضور در آرامگاه شیخان قم، ضمن بازدید از این قبرستان تاریخی، به مقام شهدای این آرامگاه ادای احترام کردند.
 
در این قبرستان که قدمت بیش از هزار سال دارد، چهار تن از اصحاب بزرگ معصومین(ع) از جمله زکریا بن ادریس، زکریا بن آدم، آدم بن اسحاق و بسیاری از بزرگان دینی از جمله ملا محمد طاهر قمی و میرزای قمی در کنار آنها در این مزار آرمیده‌اند.
 
در قبرستان شیخان قم بسیاری از بزرگان علوم دینی دفن شده‌اند و در قسمتی از آن، دو تن از محدثان بزرگ به نام‌های زکریا بن ادریس، ابوجریر قمی و زکریا بن آدم از اصحاب، شاگردان و راویان امام صادق تا امام جواد علیهم السلام دفن شده‌اند.
 
شایان ذکر است، زیارت حرم مطهر حضرت معصومه(س)، بازدید از مسجد مقدس جمکران، کتابخانه آیت‌الله مرعشی نجفی و برخی از مراکز وابسته به جامعةالمصطفی، از برنامه های بعدی میهمانان تایلندی المصطفی به شمار می‌آید./907/ب101/د
ارسال نظرات