۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۰
کد خبر: ۲۰۷۶۵۴

درخواست رهبر دینی سنگال برای بخشش نویسنده موهن به قرآن‌

خبرگزاری رسا ـ رهبر دینی گروه «مریدیین سنگال»، با صدور بیانیه‌ای از مسلمان جهان خواست تا نویسنده کتاب «قرآن و فرهنگ یونانی» را مورد عفو قرار دهند.
نويسنده موهن به قرآن‌

 

به گزارش خبرگزاری رسا، دفتر رسانه‌ای «سیرینیی سیدی مختار مباکی»، خلیفه گروه اسلامی مریدیین سنگال با صدور بیانیه‌ای، به عذرخواهی نویسنده موهن به قرآن از مسلمانان اشاره و عنوان کرد: رهبر مریدیین، نامه عذرخواهی رسمی عمر سانخاره برای نگارش کتاب «قرآن و فرهنگ یونانی» را پذیرفت؛ وی از مسلمانان جهان می‌خواهد که طلب بخشش این نویسنده سنگالی را قبول کنند.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: رهبر مریدیین سنگال تاکید کرد که به حسن نیت «عمر سانخاره» درباره طلب عفو و بخشش از مسلمانان اطمینان دارد و از همین‌رو، از امت اسلامی می‌خواهد که این استاد دانشگاه سنگال را به دلیل نگارش کتاب موهن ببخشد.

 
به دنبال افزایش موج اعتراضات به انتشار کتاب موهن «قرآن و فرهنگ یونانی» در سنگال، عمر سانخاره، نویسنده این اثر موهن و استاد دانشگاه «شیخ آنتا دیوپ»، ضمن عذرخواهی از امت مسلمان، عنوان کرد که به هیچ‌وجه هدفش توهین به اسلام نبوده است.

وی در واکنش به بیانیه‌‌های صادرشده از سوی گروه‌ها و سازمان‌های مختلف اسلامی سنگال، بیانیه‌ای منتشر و اعلام کرد: بار دیگر بر این نکته تاکید کنم که منکر وحیانی بودن قرآن‌کریم نیستم. در اثر من هیچ مطلبی در زمینه نفی نبوت حضرت محمد(ص) وجود ندارد و من به عنوان یک مسلمان، به کلام الهی و ختم نبوت اعتقاد دارم.

وی افزود: برخی افراد می‌خواهند که مرا به عنوان حامی یا نماینده یک لابی اسلام‌ستیز در سنگال معرفی کنند، در حالی که من نماینده هیچ گروهی نیستم؛ با این حال من به دلیل خدشه‌دار کردن احساسات مسلمانان از آنان عذرخواهی  و بار دیگر تاکید می‌کنم که هدفم توهین به دین اسلام نبوده است.

عمر سانخاره در پایان سخنانش بیان کرد: سوگند یاد می‌کنم که مطالب کتاب من با نیت و هدف توهین به پیامبر(ص) و قرآن‌ کریم نوشته نشده است.

یادآور می‌شود، رهبران گروه‌های دینی سنگال، دوم خرداد، انتشار کتاب «قرآن و فرهنگ یونانی» را که در آن قرآن متأثر از فرهنگ یونانی معرفی و معراج پیامبر(ص) نفی شده است، محکوم کردند.

عمر سانخاره از مؤسسان انجمن پیروان «لئوپولد سدار سنگور»، رییس‌جمهور اسبق سنگال در این کتاب موهن ادعا می‌کند که حضرت محمد(ص) آن‌چنان که در قرآن ذکر شده است، بی‌سواد (امّی) نبوده است و مراد از کلمه «امیون»، بی‌سوادبودن نیست بلکه معنی آن «پیامبری از امت خودتان» است.

سانخاره همچنین مدعی می‌شود که پیامبر اسلام(ص) آیات قرآن را از فرهنگ یونانی الهام گرفته است و این سوره‌ها و آیات وحی الهی نیستند./982/ب101/د
منبع: ایکنا
ارسال نظرات