۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۷
کد خبر: ۲۵۷۳۰۲

حضور پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی با 13 عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب

خبرگزاری رسا ـ مدیر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری از حضور این پژوهشکده با 13 عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.
وحيد يامين‌پور

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از حوزه هنری، وحید یامین‌پور، پژوهشگر هنر و فرهنگ اسلامی و مدیر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری گفت: پژوهشگاه امسال حضور پررنگی در نمایشگاه کتاب خواهد داشت.

 

وی ادامه داد: عرضه 13 عنوان کتاب چاپ اول، برگزاری نشست‌های پژوهشی و نقد و بررسی آثار منتشرشده از سوی پژوهشگاه برخی از فعالیت‌های این پژوهشکده در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود.

 

یامین‌پور از انتشار دو شماره نشریه خبری توسط این پژوهشکده خبر داد و گفت: در این دو شماره از نشریه خبری، کتاب‌هایی که پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی منتشر کرده است معرفی خواهد شد. همچنین گفت‌وگو با نویسندگان این آثار از بخش‌های دیگر این نشریه خواهد بود./998/د102/ق

ارسال نظرات