ماهنامه مسجد در پله صد و هشتاد و چهارم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره صد و هشتاد و چهارم ماهنامه فرهنگی، آموزشی و ترویجی مسجد ویژه اردیبهشتماه 1394 از سوی دفتر مطالعات و پژوهشهای مرکز امور رسیدگی به امور مساجد منتشر شد.
این شماره از ماهنامه مسجد شامل بخشهایی همچون سرمقاله، منبر، رواق، محراب و شبستان است که در بخش سرمقاله پیرامون این موضوع که «مستحبی که تعلیق شد...» مطالبی ذکر شده است.
«مهارت تبلیغ نیازمند هنر نویسندگی است»، «برتر از خون شهیدان»، «روش تألیف در حوزههای علمیه گنجانده شود»، «نمونه فیش منبر درنگی در دعای ماه رجب»، «نمونه فیش منبر رمز و راز خوب گوشکردن»، «نمونه فیش روضه»، «هنر آیتالله ضیاءآبادی در سادهگوئی است»، «ضیاء پایتخت»، «ضیاء در آئینه»، «جرعههای جانبخش»، «گنجینه ماندگار» و «شمیم شیدائی در شمیرانات میپیچد» از موضوعات مطرحشده در بخش منبر این ماهنامه است.
ضیاء در آئینه(آیتالله ضیاءآبادی در آینه کلام علما) عنوان موضوعی از بخش منبر این ماهنامه است که ذیل آن میخوانیم: «آیتالله ضیاءآبادی از مدرسان باتقوا و برجسته مدرسه علمیه آیتالله مجتهدی به شمار میآید، به گونهای که آیتالله مجتهدی درباره مقام علمی و معنوی او میگوید: عالم ربانی در روایات و اخباری که از ائمه معصومین علیهم السلام به ما رسیده است، دارای مقام ویژه و شأن خاصی میباشد. به آن کس عالم ربانی میگویند که دنبال دنیا و مقام و ریاست و شهرت نیست و بلکه برای رضای خدا و خدمت به دین و یاری امام زمان عجلالله تعالی فرجه کار میکند و یا منبر میرود و یا هر گونه خدمت دیگری که از دستش برمیآید، هر چند در ظاهر کوچک و ناچیز باشد، انجام میدهد.
برای اثبات عالم ربانی میتوانم از مدرسه خودمان و در میان اساتید بزرگوار حضرت آیتالله جناب آقای ضیاءآبادی که وجودی ارزشمند و با برکتی هستند، را مثال بزنم. این مرد بزرگوار و شخصیت ربانی از عالمان بزرگ و صاحب تألیفات عدیدهای هستند و سالیان متمادی در این مدرسه تدریس مینمایند، بدون دریافت حقالتدریس نه تنها برای تدریس مبلغ دریافت نمیکند، بلکه برای نماز و منبر و سایر امور دینی پول نمیگیرند».
در بخش دیگری از این ماهنامه با عنوان رواق موضوعاتی همچون «جامعه کبیره و زمینههای صدور»، «آییننامه جامع ولایت»، «بررسی شبهات سندی و صدوری زیارت جامعه»، «زیارتی جامع»، «استنادات به زیارت جامعه کبیره در سیره علما»، «بررسی و تحلیل غلو در زیارت جامعه کبیره» و «سید بخوان آنچه میدانی» به چشم میخورد.
محراب عنوان بخش دیگری از ماهنامه مسجد است که موضوعاتی از قبیل «مسجد نو با آرمانهای نو»، «استجابت دعا»، «فرصت بندگی»، «خاطره اعتکاف»، «اعتکاف صنفی»، «خلوت اجتماعی»، «اتاق فکر اعتکاف» و «کتابخانه مسجد» را مورد بررسی قرار داده است.
بخش پایانی ماهنامه نیز که با عنوان شبستان آراسته شده، دربردارنده موضوعاتی چون «چیستی و چی نیستی اقتصاد مقاومتی»، «درونزا مردم بنیاد دانشبنیان»، «خرید کردن را عبادت کنیم»، «مشکل ما هستیم نه من و تو»، «جهاد اقتصادی در تولید و مصرف»، «بازوی اقتصاد مقاومتی»، «قلک»، «عشق بهتر است یا ثروت»، «فرهنگ انقلاب میخواهد»، «عضو کدام یک نیستید؟!»، «شیخ جمع» و «اخبار مسجد» است.
شماره صد و هشتاد و چهارم ماهنامه فرهنگی، آموزشی و ترویجی مسجد ویژه اردیبهشتماه 1394 با مدیرمسؤولی سعید کرمی از سوی دفتر مطالعات و پژوهشهای مرکز امور رسیدگی به امور مساجد در 72 صفحه منتشر شده است/907/ن602/ق