یادداشت هایی پیرامون اشعار رهبر معظم انقلاب
علی محمد حاجی علیانی از مؤلفان و فعالان فرهنگی در استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، عنوان داشت: شعر خوب، پنجره ای گشوده به قلمرو روشنایی و دشت های امید و سرچشمه آرزوهای شیرین است.
حاجی علیانی با اشاره به یک شعر خوب ابراز کرد: نسیم اردیبهشتی شعر و خنکی صبح احساس، طراوت و شادابی را به دل ها و رابطه ها ارزانی می دارد به ویژه هنگامی که سراینده آن دانشمندی پارسا و رهبری آگاه باشد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: زمانی که در محضر عالم بزرگوار و هنرمند عالیقدر مرحوم آیت الله سید مرتضی نجومی کرمانشاهی بودم و در کتابخانه ایشان کار می کردم، تعداد زیادی از مجلات مختلف کشور را در دسترس داشتم و گاهی صفحات ادبی آن ها را از نظر می گذراندم.
مؤلف کتاب بوی گل افزود: از جمله نشریاتی که مطالعه می کردم مجله «زائر» بود که در مشهد مقدس طبع و نشر می شد، روزی برای نخستین بار شعر «محراب جمکران» اثر طبع مبارک رهبر معظم انقلاب را در مجله نامبرده دیدم و از شیوایی آن لذت بردم.
حاجی علیانی اظهار داشت: بعد از آن اتفاق، سراغ سایر اشعار معظم له را گرفتم، مدت ها از تعقیب علاقه ام گذشت تا بالاخره به طور پراکنده ساخته هایی دیگر از ایشان را یافتم.
وی تصریح کرد: در کنار یکدیگر چیدن و به هم دوختن آن تکه پارچه های رنگارنگ سخن و پدید آوردن اثری تازه و کم برگ اکتفا کردم و این کتاب را سامان دادم.
این فعال فرهنگی یادآور شد: سر در آوردن از آن روحیه ادبی و طبع شعری فقها زاهد، عابد و أعلام حوزه های علمیه برای نسل جوان کنجکاوی و کشفی نشاط آفرین به همراه دارد و سبب محبت و ارادتمندی آن ها می گردد.
حاجی علیانی با بیان مطالب کتاب بوی گل بیان داشت: به همین منظور در این کتاب هفت غزل خواستنی و بهره جستنی از نازک خیالی های خلوت شعر شناس ماهر رهبر معظم انقلاب را نقل کرده ام و پیرامون هر کدام یادداشت هایی بلاغی و نکته هایی ادبی و آیینی آورده ام.
گفتنی است هفت غزلی که در کتاب بوی گل گنجانده شده است شامل؛ بوی گلی مشام مرا تازه می کند، ز پاره های دل من شلمچه رنگین است، بزم هستی را غرض مهر فروزان تو بود و ... است که در 60 صفحه به چاپ رسیده است./857/ت302/ق