اعزام مبلغ به افغانستان و پذیرش دانش پژوهان افغان در الازهر مصر
![احمد طيب و عبدالله عبدالله](/Original/1394/05/15/IMAGE635744734423211678.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، احمد طیب شیخ الازهر مصر عصر دیروز (چهارشنبه) میزبان عبدالله عبدالله رییس اجرایی جمهوری افغانستان بود.
این دیدار در جهت بررسی و گفتوگو پیرامون راههای همکاری و ارتباط میان الازهر و افغانستان صورت پذیرفت.
احمد طیب با خوشامدگویی به رییس اجرایی و هیئت همراه وی برای حضور درجشن افتتاح کانال سوئز گفت: الازهر بر حمایت علمی، فرهنگی و تبلیغی نسبت به مردم افغانستان از طریق ارسال مبلغ و پذیرش دانش پژوهان در دانشگاه تاکید دارد.
طیب افزود: الازهر آمادگی کامل خود را برای ایجاد مرکز تعلیم زبان عربی و آموزش دروس لازم در راستای قیام به وظیفه و مسؤولیت تاریخی خود در برابر مسلمانان افغانستان اعلام داشته و امیدواریم که مردم افغانستان در امنیت و صلح زندگی کنند.
رییس اجرایی افغانستان با اشاره به آنکه حضور وی در برنامه افتتاح بخش تازه تاسیس شده کانال سوئر نشان از عمق و شدت ارتباط میان مصر و افغانستان است از تلاش الازهر مصر در نشر ارزشهای اسلامی و حمایت مردم منطقه خصوصا افغانستان تقدیر و تشکر کرد./981/ب902/د