کتاب «فلسفه عرفان؛ ماهیت و مؤلفهها» راهی بازار نشر شد
![کتاب «فلسفه عرفان: ماهيت و مؤلفهها»](/Original/1394/06/01/IMAGE635759536986151609.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، کتاب «فلسفه عرفان: ماهیت و مؤلفهها» به قلم علی فضلی از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.
این کتاب درصدد پی ریزی دانش فلسفه است که تا به امروز کسی به صورت دانش به آن نظر نینداخته و طرحی دانش واره برای آن نیفکنده و همچنین در مقام پاسخ به چیستی ماهیت و مؤلفه های دانش فلسفه عرفان است. این پرسش چندین و چند مسئله خرد را در پی دارد که مهم ترین آنها عبارت اند از: فلسفه عرفان چه سازه علمی دارد؟ موضوع و مسائل آن چیست؟ ویژگی ها و روش های آن چیستند؟ گونه ها و نسبت آن با سایر علوم همگرا چیست؟ در حقیقت این پرسش ها اساس این کتاب اند که چه بسا در هیچ اثری به گونه ای منتظم پاسخ ندیده باشند؛ اما این اتفاق در این کتاب به قدر بضاعت نویسنده صورت گرفته است.
فصلهای این کتاب عبارتند از: چیستی فلسفه عرفان، هستی فلسفه عرفان، ماهیت موضوع و مسائل فلسفه عرفان، مأخذ و مسائل فلسفه تجربه عرفانی، مأخذ و مسائل فلسفه عرفان نظری، مأخذ و مسائل فلسفه علم سلوک،و نسبت فلسفه عرفان با دانش های همگرا.
کتاب «فلسفه عرفان: ماهیت و مؤلفهها» با شمارگان 300 نسخه در 214 صفحه به قیمت 15000 تومان از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است./998/د102/ق
منبع: سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی