ماهنامه انتظار نوجوان در گام صد و پانزدهم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره 115 ماهنامه فرهنگی انتظار نوجوان ویژه شهریورماه 1394 به همت مؤسسه آینده روشن(پژوهشکده مهدویت) و به مدیرمسؤولی سید مسعود پورسیدآقایی چاپ و روانه بازار شد.
در قسمتی از این ماهنامه سخنی از مقام معظم رهبری آمده که به این شرح است: وجود مقدس حضرت حجت عجلالله تعالی فرجه الشریف در میان انسانهای روی زمین، منبع برکت علم، منبع درخشندگی، زیبایی و همه خیرات است.
در این ماهنامه میخوانیم: «سخن رهبر: انتظار»، «سرمقاله: جشن تولد ایران»، «پیامکهای مهدوی»، «شکافنده علوم»، «یک دنیای قشنگتر»، «حاجآقا اجازه»، «رضای آل محمد صلیالله علیه و آله»، «داستان مهدوی: خریدار یوسف»، «نوجوان منتظر» و «یک روز یک ایرانی».
در بخشی با عنوان رضای آل محمد صلیالله علیه و آله این ماهنامه آمده است: «دوران امامت امام هشتم علیهالسلام دارای ویژگیهای خاصی بود، در این دوران فرصتها و تهدیدهای تازهای در مقابل جامعه شیعه پدید میآید که رهبری هوشمندانه امام رضا علیهالسلام باعث رفع خطرها، تبدیل تهدیدها به فرصت و حفظ و ارتقای جامعه شیعه میگردد.
بیشتر دوران امامت امام علی بن موسیالرضا علیهالسلام همزمان با حکمرانی مأمون خلیفه عباسی بود. مأمون را یکی از باهوشترین و مکارترین خلفای عباسی میدانند. مأمون که با قیامهای مختلفی به ویژه از سوی علویان در قلمرو حکمرانی خود مواجه بود با توسل به زور امام را از مدینه به مرو پایتخت خود کشاند و با تهدید امام را مجبور به پذیرش ولایتعهدی کرد.
امام این اجبار را نیز به فرصت تبدیل کردند. حضور امام در این منطقه به ساماندهی و گسترش شیعه در شرق بلاد اسلامی منجر شد؛ به دستور امام گروهی از بنیهاشم که در میان آنان حضرت معصومه سلامالله علیها نیز بودند به ایران هجرت کردند و به دنبال آن گروههای دیگری از سادات متوجه این قسمت از بلاد اسلامی شدند و این امر نیز به گسترش تشیع در این بخش از سرزمینهای اسلامی کمک کرد.
شاید بتوان گفت این وقایع باعث شد بنیعباس که قیام خود را بر ضد بنیامیه به نام آل محمد صلیالله علیه و آله از این ناحیه شروع کرده بودند و شرق بلاد اسلامی به ویژه خراسان را پایگاه خود و هوادارانش میدانستند، این پایگاه را با حضور رضای آل محمد صلیالله علیه و آله و آشنایی مردم با امام واقعی و شناخت معارف شیعی از دست دادند».
در بخش دیگری از این ماهنامه موضوعاتی همچون «الفبا: یک بازگشت هیجانانگیز»، «شکرستان»، «بهشت هشتم»، «حال دنیا خوب نیست»، «سبک زندگی رضوی»، «شعر: نذر امام مهربان»، «فقط با تو میگویم»، «تا تو بیایی» و «روزگار خوش آینده» آمده است.
در بخش پایانی ماهنامه نیز موضوعاتی همچون «معرفی کتاب»، «نوبت ماست پرچم را بالا نگه داریم»، «خط خوش»، «روزگار فراموششده علم»، «شگفتیهای آفرینش»، «کبوترانه» و «داستان طنز» به چشم میخورد.
در بخش دیگری از این ماهنامه با عنوان کبوترانه میخوانیم: «باز هم باران، باز هم عطر خاک باران خورده، باز هم حسرت نبودنت و یک بغل دلتنگی. مولای من! امسال با یک، دو یا سه سال قبل فرقی نکرده، فقط چشمانم در نبودنت کمسوتر شدهاند و دلم شکستهتر!
گویی ابری در آسمان دلم جا خوش کرده است، سایهاش بر هست و نیستم سنگینی میکند. اما میدانم هیچ اتفاقی نیفتاده فقط دلم کودکانه بهانهات را میگیرد، بهانه یک نگاه بر تبسم لبانت، بر شنیدن طنین دلنواز صدایت وقتی میگویی: انا بقیةالله!
بر پاکی دستانت، زمانی که نوازشگرانه بر سر یتیمان میکشی، شاید اندیشیدن به تو بهانهای باشد برای خلوتم. شاید خیرهشدنم به کودکان تلنگری باشد برای آرامش روحم در این هیاهوی زمانه؛ اما تا به کی خیال و رؤیا؟ تو بگو تا به کی انتظار!».
صد و پانزدهمین شماره ماهنامه انتظار نوجوان ویژه شهریورماه 1394 از سوی مؤسسه آینده روشن (پژوهشکده مهدویت) به مدیرمسؤولی سید مسعود پورسیدآقایی در 48 صفحه و با قیمت 5000 تومان منتشر و روانه بازار شده است./907/پ202/ق