۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۸
کد خبر: ۲۸۷۰۹۷

یکصد و چهل و هشتمین شماره ماهنامه فکه در بازار نشر

خبرگزاری رسا ـ یکصد و چهل و هشتمین شماره ماهنامه فکه از سوی مؤسسه فرهنگی هنری جنات فکه به انتشار رسید.
يکصد و هشتمين ماهنامه فکه

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، یکصد و چهل و هشتمین شماره ماهنامه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی فکه از سوی مؤسسه فرهنگی هنری جنات فکه ویژه شهریور 94 به انتشار رسید.

 

در این شماره از ماهنامه فکه ازبخش­های «یادداشت»، «فردا»، «امروز»، «دیروز»، «جهان اسلامی»، «رزمنده»، «پایداری» و «فکه+» تشکیل شده است.

 

در بخش یادداشت این ماهنامه موضوعاتی همچون «رازهای نهفته در رنگانگی دنیا» و «فیلم جنگی ما، فیلم جنگی آن‌ها» به چشم می‌خورد.

 

عنوان «برگشت به درون» در بخش فردا و «استراتژی دوران پساتحریم» و «فرق ما و آمریکایی‌ها» در بخش امروز مطالعه می‌کنیم:.

 

دیروز عنوان بخش دیگری از این ماهنامه است که دربردارنده موضوعاتی همچون «آغاز پایان» و «فرق ما و آمریکایی‌ها» است.

 

در بخش «جهان اسلام» این ماهنامه این مقالات را می‌خوانیم:‌ «اسلام در حال فتح آمریکاست»، «تأملات و تحملات یک طلبه».

 

در مقاله با عنوان «تأملات و تحملات یک طلبه» گپ و گفتی با ارطغرل ارتکین؛ مسلمان شیعه و فعال فرهنگی از کشور ترکیه است.

 

در بخشی از این گفت‌وگو درباره جمعیت شیعیان در ترکیه می‌خوانیم: جمعیت شیعه جعفری در ترکیه حدود یک میلیون نفر است. البته تعداد «مستبصرین» (کسانی که از دین‌های گوناگون به شیعه روی آورده‌اند) در ترکیه بسیار زیاد است.

 

کسانی که اصالتا شیعه هستند معمولا آذری‌اند و در شهر «ایغدیر» و «قارص» که با ایران هم‌مرز هستند، تشیع اصالت بیش‌تری دارد.

 

هم اکنون در تمامی شهرهای ترکیه یک انجمن شیعی داریم اما تعداد روحانیان مبلغ کم است. با این حال، 210 روحانی؛ 150 نفرشان در زمینه تبلیغ فعال‌اند. 250 مسجد شیعی در ترکیه وجود دارد 25 آن‌ها در شهر استانبول است. همه آن‌ها دارای امام جماعت هستند.

 

مستبصرین معمولا به جای مسجد درانجمن‌ها فعالیت می‌کنند زیرا جمعیتشان پراکنده است و از لحاظ اقتصادی توانایی ساخت مسجد ندارند.

 

بی­تردید شیعه در ترکیه در حال گسترش است و تنها مشکلی و جود دارد کمبودهای ملی است. طی این سال‌ها خیلی­ها که فکرش را هم نمی‌کردیم؛ به مذهب تشیع روی آوردند و من علت این اتفاق را فقط «اندیشیدن» می‌دانم.

 

از نظر من انسان‌هایی که اهل تفکر و اندیشه‌اند، روز خواهند فهمید که در اسلام، غیر از شیعه بن بست می‌رسند. فقط کافی است کمی با تأمل تاریخ اسلام غیر شیعی را مطالعه کنند. خیلی زود متوجه خواهند شد که بحث خلاف در تاریخ اسلام غیر شیعی کاملا ساختگی و امامت تنها راه ممکن و مطمئنی است که پیش روی ما قرار دارد. کسی در این مسأله اندیشه کند و در مرحله انتخاب قرار بگیرد؛ اگر شیعه نشود نسبت به اسلام مأیوس خواهد شود.

 

 

بخش رزمنده این شماره ماهنامه فکه نیز موضوعاتی همچون «چه کسی حاج‌قاسم سیلمانی را از محاصره نجات داد؟»، «میخ‌های فولاد بر سینه ستبر»، «هنوز هم خروشان»، «مدال افتخار محله»، «حاج حیدر؛ وهب لبنان»، «آتش بالگردها»، «اوج عاشقی»، «مردان راداری»، «فاتح آسمان جنگ»، «تجسم عینی تمام دعاهایم» و «مرز میان ما» را مورد بررسی قرار داده است.

 

«بچه‌های ابوذر» عنوان مقاله بخش «پایداری» است.

 

بخش «فکه +» این عناوین را مطالعه می‌کنیم: «قرآن خونین»، «پرواز قاصدک» و «شک در مرز یقین».

 

یکصد و چهل و هشتمین شماره ماهنامه فکه در 63 صفحه به قیمت 3000 تومان از سوی مؤسسه فرهنگی هنری جنات فکه منتشر شده است./998/ن601/ق

ارسال نظرات