۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶
کد خبر: ۲۸۹۲۳۰

ماهنامه سلام بچه‌ها در گام سیصد و ششم

خبرگزاری رسا ـ شماره 306 ماهنامه فرهنگی نوجوانان ایران با عنوان سلام بچه‌ها از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر شد.
سلام بچه‌ها

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سیصد و پنجمین شماره ماهنامه فرهنگی نوجوانان ایران با عنوان سلام بچه‌ها ویژه شهریور‌ماه 1394 به مدیر مسؤولی محمد حسنی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم چاپ و روانه بازار شد.

 

در این شماره می‌خوانیم: «صفحه خدا»، «سرمقاله/ فقط تصور کن»،‌ «همسایه»، «قصه‌های قرآن/ نابخردان»، «تقویم/ روزهای شهریور»، «شعر و داستان»، «یک روز یک شغل»، «راز و رمز نویسندگی»، «ایران را بگردیم»، «شکر هواپیمای دشمن در 13 سالگی»، «یادداشت آزاد/ دوست قدیمی من»، «کسانی که آفریدند»، «مردی برای همیشه» و «کتاب‌های گمشده».

 

در ذیل موضوعی با عنوان مردی برای همیشه مطالبی درباره پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله آمده که به این شرح است: «امام علی علیه‌السلام می‌فرماید: از همان هنگام که پیامبر خدا از شیر گرفته شد، خداوند بزرگ‌ترین فرشته از فرشتگان را بر او گماشت و آن فرشته شب و روز، ایشان را در مسیر خصلت‌های والای انسانی و خوهای نیکوی جهان، راه ‌می‌برد و من همانند شتربچه‌ای که در پی مادرش می‌رود، دنبال او می‌رفتم و هر روز از خلق و خویَش نشانی برمی‌افراشت و فرمانم می‌داد که آن را سرمشق خود قرار دهم».

 

«علمی»، «داستان‌هایی از زندگی ابوعلی سینا»، «اتاق مشاور»، «این یک نفر/ جابر دانشمندی در کلاس امامان»، «تاریخچه یک شعر»،‌ «خانه‌ها و رنگ‌ها»، «جدول فارسی»، «جدول انگلیسی»، «رازهای نهج‌البلاغه» و «شعر» از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این ماهنامه است.

 

در ذیل موضوع دیگری از این ماهنامه با عنوان رازهای نهج‌البلاغه آمده است: «جرجرداق می‌نویسد: علی بن ابیطالب علیه‌السلام در منبر با آرامش خاطر و اعتماد کامل به خویشتن و سخن عادلانه خود، می‌ایستاد و سخن می‌گفت. او بسیار زیرک بود و راز دل مردم و خواست‌های درونی آنان را به خوبی‌ می‌دانست. دلی داشت مالامال از مهر، آزادی، انسانیت و فضیلت... علی بن ابیطالب علیه‌السلام با راستی و راست‌گویی، در زندگی شناخته شد و امتیاز یافت.

 

سید رضی در مقدمه نهج‌البلاغه می‌نویسد: در بین کلمه‌های امام علیه‌السلام، سخنان شگفت‌انگیزی درباره توحید و عدل می‌بینم که تشنگان را سیراب کرده و پرده‌ها را از روی تاریکی‌ها برمی‌دارد. بعد از پایان کتاب بهتر دیدم که نامش را نهج‌البلاغه بگذارم؛ زیرا این کتاب، درهای بلاغت را به روی خواننده می‌گشاید. این کتاب، هم مورد نیاز دانشمند و عالم و هم دانشجو و متعلم است».

 

در بخش پایانی ماهنامه سلام بچه‌ها نیز موضوعاتی همچون «مرد همیشه باغبان»، «آی‌کاب»، «قالب‌هایی برای نوشتن»، «فصلی از یک رمان»، «من اصلا بی‌ادب نیستم»، «معرفی کتاب» و «شیرینی‌های بدون فر/قطاب» به چشم می‌خورد.

 

شماره 306 ماهنامه فرهنگی نوجوانان ایران با عنوان سلام بچه‌ها ویژه شهریور‌ماه 1394 به مدیر مسؤولی محمد حسنی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در 77 صفحه به قیمت 3500 تومان چاپ و روانه بازار نشر شد./907/پ202/ب2

ارسال نظرات