نبود نقشه راه آینده دفاع مقدس را به خطر میاندازد
به گزارش خبرگزاری رسا، اکبر صحرایی نویسنده دفاع مقدس، درباره خطراتی که ادبیات دفاع مقدس را تهدید میکند گفت: ما هنوز بهطور مکتوب برای این حوزه استراتژی و نقشه راهی در نظر نگرفتهایم که این فقدان نقشه و استراتژی میتواند آینده ادبیات دفاع مقدس را به خطر بیاندازد.
صحرایی گفت: ادبیات دفاع مقدس در دهه اول شکل گرفت، در دهه دوم تجربه کرد و در دهه سوم به بالندگی و رشد رسید.
وی افزود: ژانر دفاع مقدس ژانر جدیدی است که حوزه ادبیات معاصر ما را پربار کرده است. ادبیات دفاع مقدس شکل خودش را گرفته و به راهش ادامه میدهد ولی در این راه توقفها و ضعفهایی هم داشته که قابلبررسی است.
این نویسنده درباره توجه به خاطرات فرماندهان نسبت به خاطرات رزمندگان اظهار داشت: قطعاً خاطرات فرماندهان یا رزمندگان هرکدام کارایی خودش را دارد. در سالهای گذشته بیشتر فکر ما بر روی اطلاعات کلی جنگ بود که به سمت خاطرات کلی جنگ و فرماندهان رفتیم. الان لازم است که در اتفاقات ریز جنگ هم قرار بگیریم. معمولاً ردههای پایین و یا رزمندهها درگیر عملیات جبهه و جنگ هستند، از اینرو خواننده هم علاقهمند به خواندن خاطرات جزییات عملیاتها و جنگ هستند. هرچند باید گفت خاطرات رزمندگان و فرماندهان مکمل و تکمیلکننده همدیگر هستند.
وی همچنین از پایان ویرایش دو جلد پایانی مجموعه داستانهای طنز «دار و دسته دار علی» خبر داد و گفت: جلد ششم این مجموعه با عنوان «بمب کلاغی» و جلد 7 با عنوان «جنگ دسته دارعلی» به زودی به چاپ خواهد رسید.
صحرایی افزود: در جلد ششم «بمب کلاغی بهصورت یک داستان بلند تکلیف دار و دسته دارعلی مشخص و به اتمام میرسد. جلد هفتم با عنوان «جنگ دسته دارعلی» حدود 100 کار مینی مال یک صفحهای در مورد دار و دسته دارعلی است./998/د102/ق
منبع: انتشارات سوره مهر