۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۵
کد خبر: ۲۹۴۷۶۳
قائم مقام ریاست دانشگاه قرآن و حدیث مطرح کرد؛

ضرورت تدوین نگارش کتاب‌های درسی در علوم انسانی

خبرگزاری رسا ـ قائم مقام ریاست دانشگاه قرآن و حدیث به ضرورت تدوین نگارش کتاب‌های درسی در علوم انسانی پرداخت و گفت: کتاب‌های درسی مورد مطالعه دانشجویان، استادان تمام و دانشیاران است، بنابراین تدوین و نگارش کتاب علمی و درسی مشکل و زمان‌بر است.
حجت الاسلام عبدالهادي مسعودي، قائم مقام رياست مؤسسه علمي پژوهشي دارالحديث

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام عبدالهادی مسعودی قائم مقام ریاست دانشگاه قرآن و حدیث، امروز در مراسم رونمایی از کتاب «دین و مبانی ارتباطات»، به ضرورت تدوین نگارش کتاب‌های درسی در علوم انسانی پرداخت و گفت: کتاب‌های درسی مورد مطالعه دانشجویان، استادان تمام و دانشیاران است، بنابراین تدوین و نگارش کتاب علمی و درسی مشکل و زمان‌بر است.

 

حجت اسلام مسعودی به ویژگی‌های کتاب دین و مبانی ارتباطات اشاره کرد و گفت: قلم نویسنده این کتاب روان و گویا است و این کتاب علمی بوده و از شعار زدگی در این کتاب پرهیز شده است، همچنین حجم این کتاب برای تدریس در دانشگاه‌ها مناسب است.

 

قائم مقام ریاست دانشگاه قرآن و حدیث ابراز کرد: حجت الاسلام بیات به جهت تدریس و مطالعاتی که در علم ارتباطات انجام داده است و همچنین به جهت ریاست چندین ساله بر رادیو معارف توانسته کتاب علمی مناسبی در عرصه دین و مبانی ارتباطات تألیف کند.

 

وی در ادامه سخنانش خوش‌رویی؛ خوش‌گویی و خوش‌خویی را از مهم‌ترین ارکان ارتباطات بیان کرد و گفت: اگر این سه مسأله در یک فرد جمع شود می‌تواند با تمام مردم جامعه ارتباط صحیح و مناسب برقرار کند.

 

حجت اسلام مسعودی هوشیاری همراه با تغافل را یکی دیگر از اصول ارتباطات دانست و گفت: ارتباطات با مردم همانند پیمانه‌ای است که دو سوم آن از هوشیاری و یک سوم تغافل تشکیل شده است؛ تغافل به این معنا است که فرد خطای دوست خویش را بفهمد اما خودش را به فراموشی بزند.

 

قائم مقام ریاست دانشگاه قرآن و حدیث با بیان اینکه رفق و مدارا با مردم یک از ارکان ارتباطات است، افزود: رفق به معنای همراهی با فرد دیگر است و این همراهی نیاز به درایت و تفاهم دو طرف دارد تا اینکه ارتباط مناسبی میان آنها برقرار شود./998/پ202/ق

ارسال نظرات