اسلام ستیزی بی سابقه مقامات آمریکایی
به گزارش خبرگزاری رسا، با افزایش تهدیدات گروه های تروریستی و به ویژه بعد از حملات تروریستی داعش در پاریس، مقامات آمریکایی و به ویژه نامزدهای جمهوری خواه ریاست جمهوری این کشور، سخنان تندی را علیه اسلام و مسلمانان ایراد کردند که جرج بوش با وجود جنگ طلبی، لااقل در ظاهر از آن پرهیز می کرد.
به طور مثال، دونالد ترامپ که کنون بیشترین رای را در نظرنسجی ها به خود اختصاص داده است، مدعی شد که مقامات دولت آمریکا هیچ راهی جز بستن مساجد، یعنی مکان هایی که اتفاقات بدی در آن ها می افتد، را ندارند.
وی همچنین پیشنهاد داد که دولت آمریکا باید مسلمانان را مجبور کند که برای رصد از سوی مقامات امنیتی خود را به مراکز دولتی معرفی کنند. این طرح از سوی منتقدان با دستور هیتلر در راستای اجبار یهودیان برای پوشیدن لباس زرد رنگ مقایسه شد. ترامپ روز بعد در اکانت توییتر خود از لزوم رصد و لیست های مراقبت مسلمانان نیز سخن گفته بود.
بن کارسون، دیگر نامزد جمهوری خواه نیز مسلمانان را با سگ هار مقایسه کرده بود که از خانه ای به خانه دیگر می روند.
همچنین تدکروز و جب بوش نیز با رد درخواست پناهندگی جنگ زدگان سوری تاکید کردند که فقط پناهندگان مسیحی باید در آمریکا پذیرفته شوند.
جان کاسیک هم برای مبارزه با دین اسلام در آمریکا خواستار نشر تفکرات یهودی مسیحی در آمریکا شد و این در حالی بود که مارکو روبیو با الهام از اسلام ستیزان، حملات اخیر داعش را آغازی برای جنگ بین تمدن اسلامی با سایر تمدن های جهان دانست.
در سال 2001 میلادی و بعد از حملات تروریستی یازدهم سپتامبر، رییس جمهور جنگ طلب آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم به کشور های افغانستان و بعد از آن در سال 2003 به کشور عراق حمله کرد. اما صرف نظر از انتقادات درباره اقدام نظامی جورج بوش و حمله نظامی ارتش آمریکا به کشورهای عراق و افغانستان، نکته قابل تامل در صحبت های (و یا لااقل شعارهای) رییس جمهور جمهوری خواه آمریکا، تاکید وی بر تفاوت مسلمانان با تروریست هایی بود که از نام اسلام سوء استفاده می کردند.
این در حالی است که بعد از 14 سال از آن زمان، و در کمپین های انتخاباتی ریاست جمهوری ایالات متحده، حرف های جدید و تندی از نامزدهای جمهوری خواه علیه مسلمانان شنیده می شود؛ حرف هایی که تا به حال کمتر در سخنرانی های مقامات این کشور شنیده است./847/ب902/ک