۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۰
کد خبر: ۳۱۷۸۸۵
یکی از علمای بحرین تأکید کرد؛

نقدناپذیری دولت از عوامل تسلط بحران بر جامعه است

خبرگزاری رسا ـ یکی از علمای شیعه بحرین بر لزوم نقدپذیری دولت تأکید کرد و اظهار داشت که دولتی که از نقد فراری باشد، بحران را بر جامعه حاکم می‎سازد.
سيد عبدالله الغريفي خطيب جمعه قفول بحرين

 

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله سید عبدالله الغریفی از علمای شیعه بحرین در سخنانی که در مسجد امام صادق(ع) منطقه قفول ایراد کرد، از تعصب های بیهوده به عنوان یکی از خطرناکترین مسائل جامعه یاد کرد و گفت: تعصب هایی که دارای رنگ و بوی دینی و سیاسی هستند از تعصب های ویرانگر به شمار می آیند. تعصب دینی در طول تاریخ سبب مشکلات و جنگ ها میان مسلمانان شده است که همچنان در جوامع اسلامی وجود دارد و شیوه های اینچنینی عامل تولید نسل افراطی می شود.

 

وی افزود: تا زمانی که فتنه مذهبی و طایفه ای به عنوان مغذی و تشکیل دهنده گروه های تروریستی و تندور متوقف نشود، خشونت های سیاسی و نظامی و امنیتی نیز به صورت فعال در جامعه وجود خواهد داشت.

 

آیت الله غریفی از منابر دینی به عنوان یکی از عوامل تعصب دینی افراطی یاد کرد و اظهار داشت: این منابر به هیچ وجه نماینده دین نیستند و گفتمانی دینی به شمار می آید که وحدت و همبستگی میان مسلمانان و محبت و اعتدالات و اصلاحات را در پیش گیرد.

 

این عالم بحرینی ادامه داد: گفتمانی که کینه و دشمنی و نزاع را میان مسلمانان گسترش دهد و فتنه مذهبی و طایفه ای و تندروی و خشونت و تروریسم را به همراه دارد به هیچ وجه گفتمانی دینی نیست.

 

وی بحران های موجود در جامعه را ناشی از تعصب سیاسی دانست و تصریح کرد: مسؤولیت کنترل امنیت کشورها بر عهده دولتهاست و دوری دولت از نقد و پیگیری از خطرناک ترین مسائل به شمار می آید که سبب گسترش بحران و فساد می شود.

 

امام جمعه قفول خاطر نشان ساخت: دولت هایی که نقدپذیر بوده و به اشتباهات خود اذعان کنند از بحران جلوگیری کرده و جامعه را به سوی آرامش سوق می دهند. باید پذیرفت که بسیاری از بحران های موجود در کشورهای اسلامی به سطح بالایی از پیچیدگی رسیده است.

 

آیت الله غریفی در پایان گفت: مسیر صحیح آن است که دولت به خواسته های حق و عدالت و کرامت و آزادی و خیرخواهانه ملت پاسخ مثبت  دهد و اگر به این مساله تن ندهد بحران را بر جامعه غالب ساخته و فساد را حاکم می کند./980/ب902/د

ارسال نظرات