۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۸
کد خبر: ۴۳۰۰۸۶

کنفرانس بین‌المللی «ادیان علیه تروریسم» در قزاقستان برگزار شد

کنفرانس بین‌المللی «ادیان علیه تروریسم» با حضور نمایندگان مذهبی، سیاسی و پارلمانی از سراسر جهان در شهر «آستانه» پایتخت قزاقستان برگزار شد.
اسلام هراسی

به گزارش خبرگزاری رسا، این کنفرانس با قرائت پیام «نورسلطان نظربایف» رییس جمهور قزاقستان و سپس سخنان «قاسم توکایف» رییس دبیرخانه کنگره رهبران ادیان سنتی و جهانی و رییس مجلس سنای این کشور رسما آغاز شد.

 

در پیام رییس جمهور قزاقستان آمده است: امروزه تهدیدات تروریستی به طور اساسی فهم ما را نسبت به امنیت بین‌المللی تغییر داده است ضمن آنکه تروریسم مرز ندارد و به کشور فقیر و غنی هم تقسیم نشده است.

 

در پیام مذکور عنوان شد: جامعه جهانی نتوانسته‌ است تصمیم جامعی در مبارزه با این خطر بگیرد و باید تلاش مشترکی جهت ایستادگی در برابر این تهدید جهانی داشته باشیم.

 

در پیام نظربایف همچنین ذکر شد: تلاش ما جهت زدودن بنیادهای عقیدتی تروریسم باید از طریق کار گسترده و عمیق همراه با افزایش آگاهی شخصیت‌های سیاسی، مشورت روحانیت، رهبران افکار عمومی و رسانه‌های گروهی انجام شود.

 

در این کنفرانس از جمهوری اسلامی ایران هیأتی به ریاست حجت‌الاسلام «سید محمد حسن ابوترابی‌فرد» نایب رییس سابق مجلس شورای اسلامی و «قهرمان سلیمانی» معاون پژوهشی و آموزشی و سرپرست مرکز گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حضور داشتند.

 

ابوترابی در سخنرانی خود در این کنفرانس ضمن بازخوانی سابقه آمریکا و انگلیس در ایجاد اختلاف در جوامع و حمایت از ایجاد رژیم صهیونیستی در خاورمیانه، به اقدامات مستمر آمریکا در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی علیه منافع مردم منطقه خاورمیانه اشاره کرد.

 

وی همچنین گسترش دوستی و محبت و اهتمام به برقراری صلح و پرهیز از اختلاف‌افکنی در جامعه را از آموزه‌های اسلامی برشمرد و افزود: در مبارزه با تروریسم و ریشه‌کن کردن خشونت که سطح قابل‌توجهی از جهان را فراگرفته است، باید با همدیگر متحد شویم.

 

در این گردهمایی، نمایندگان پارلمانی، شخصیت‌های مذهبی، مدیران و کارشناسان سازمان‌های بین‌المللی از 41 کشور جهان در قالب 61 هیأت حضور داشتند.

 

علاوه بر این کنفرانس، دبیرخانه کنگره ادیان سنتی و جهانی نیز 12 خرداد نشستی خواهد داشت.

 

در پایان کنفرانس بیانیه‌ای در 28 بند قرائت شد که براساس بند نخست آن، تمام اشکال تروریسم و خشونت‌گرائی محکوم گردیده و به عنوان یکی از خطرناک‌ترین و جدی‌ترین تهدیدات علیه معنویت مشترک ادیان، امنیت بین‌المللی و رفاه بشریت در نظر گرفته شده است./847/ب102/د

ارسال نظرات