۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴
کد خبر: ۴۵۵۶۵۵

راه‎کار اردوغان برای پیشرفت مسلمانان

«رجب طیب اردوغان» که کشورش با حمایت از تروریست‌های تکفیری، بیشترین سهم را در تخریب تأسیسات زیربنایی برخی کشورهای اسلامی از جمله سوریه و عراق داشته، در اظهاراتی عوام‌فریبانه فهم قرآن و حدیث را لازمه پیشرفت و تعالی مسلمانان دانست.
اردوغان

به گزارش خبرگزاری رسا، «رجب طیب اردوغان»، رییس‌جمهور ترکیه، دیروز، ۲۴ مهرماه، ضمن سخنانی در مراسم افتتاحیه دانشکده الهیات دانشگاه «رجب طیب اردوغان» در شهر «ریزا»(شمال شرق ترکیه) گفت: راز پیشرفت و ارتقای مسلمانان در خواندن قرآن و حدیث، فراگیری تفسیر و یادگیری زبان عربی است و مهم‌ترین مسوولیت مؤسسات دینی، توضیح و اصلاح افکار و اندیشه‌‌های باطل و نادرست است.

رجب طیب اردوغان که کشورش با تسهیل ورود تروریست‌های تکفیری از مناطق مختلف جهان به سوریه، نقش مهمی در نابودی تأسیسات زیربنایی این کشور اسلامی داشته و نقش مستقیمی در آوارگی میلیون‌ها شهروند مسلمان سوری داشته است، در اظهاراتی عوام‌فریبانه خواندن قرآن و حدیث را لازمه پیشرفت مسلمانان دانست.

همچنین، دولت اردوغان در طول سال‌های گذشته ثابت‌کرده که فقط به دنبال منافع داخلی است و آرمان‌های جهان اسلام به‌هیچ وجه برای ترکیه مهم نیست که نمونه اخیر آن عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیست به‌عنوان غاصب سرزمین ملت فلسطین و دشمن نخست امت اسلام بوده است.

رییس جمهور ترکیه در بخش دیگری از سخنانش در این مراسم، ژست دوستدار علم و دانش به خود گرفت و گفت: طبیعت از فراغ و تنبلی بیزار است و اگر جویندگان علم و دانش، میدان‌دار نباشند، به‌زودی راه برای دلالانی که از راه دین، معامله‌ و تجارت می‌کنند، باز خواهد شد.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: ما وظیفه داریم تعداد دانشمندان و علمای دینی را که در حوزه انتشار و تبلیغ فعالیت می‌کنند، افزایش دهیم و زیرساخت‌های مؤسسات فعال در حوزه علوم دینی را برای تأثیرگذاری و جذابیت بیشتر بهبود بخشیم.

رجب طیب اردوغان در پایان گفت: سخت‌گیری و ایجاد محدودیت در حوزه مسائل دینی در طول سال‌های وقوع کودتای نظامی در ترکیه و ممنوعیت آزادی‌های دینی در این کشور، عرصه را برای جولان‌دادن امثال «محمد فتح الله گولن»(واعظ، نویسنده و تدریس‌کننده علوم اخلاقی و الهیات اهل ترکیه که در تبعیدی خودخواسته در پنسیلوانیای آمریکا زندگی می‌کند) مهیا کرد.

اسلام ليبرال‌مسلک موردنظر دولتمردان اسلامگرای تركيه، اسلامی‌ سازشكار و منفعت‌طلب است كه اهل مبارزه با استكبار و قدرت‌های زورگو نيست، گرچه شايد علی‌الظاهر با برخی از اقدامات دولتمردان دولت‌های زورگو و مستكبر غرب و صهيونيست هم هر از گاه مخالف باشد، اما اين مخالفت‌ها بيشتر يک ژست سياسی براي بهره‌برداری‌های سياسی دولتمردان ترك در جهان اسلام و نوعی عوام‌فريبی است. اسلام الگوی تركيه، اسلامی متضاد با آرمان‌گرايی اسلامی است و بيشتر اهل زد و بند و برخاسته از ديدگاهی ماكياوليستی است. بيشتر مصلحت‌انديش است و تنها منافع خود، حزب و گروه و كشور خود را در نظر می‌گيرد و حاضر نيست هيچ هزينه‌ای برای آرمان‌ها و منابع ساير مسلمانان جهان بپردازد./982/ب102/د

ارسال نظرات