۱۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۴۶۴۴۳۹
در سی و هفتمین جلسه گفت وگوهای دو جانبه؛

حزب الله وجریان المستقبل تشکیل سریع دولت لبنان را خواستار شدند

حزب الله و حزب جریان المستقبل در سی وهفتمین جلسه گفت وگوهای دوجانبه، تشکیل دولت جدید لبنان در سریعترین زمان ممکن را با استفاده از شرایط مثبت کنونی در این کشور خواستار شدند.
پرچم لبنان

به گزراش خبرگزاری رسا، حزب الله و جریان المستقبل ضمن بررسی روند تحولات پرونده تشکیل دولت جدید لبنان درباره تصویب قانون جدید انتخابات پارلمانی و برگزاری این انتخابات در زمان مقرر گفت و گو کردند.

انتخابات پارلمانی لبنان قرار است ماه مه سال 2017 برگزار شود اما بیشتر گروه های سیاسی تاکید دارند که قبل از آن باید قانون جدید انتخابات در پارلمان لبنان به تصویب برسد.

دولت جدید لبنان که مهمترین ماموریت آن پیگیری تصویب قانون انتخابات و برگزاری انتخابات پارلمانی است، با وجود گذشت حدود سه هفته از انتخاب ژنرال« میشل عون» به عنوان رییس جمهوری و آغاز تلاش های « سعد حریری» نخست وزیر مامور تشکیل دولت جدید، این دولت هنوز تشکیل نشده است.

ناظران زیاده خواهی های « سمیر جعجع» رییس حزب « نیروهای لبنانی» و همچنین وتوی نام برخی شخصیت ها و گروه های سیاسی از سوی این حزب را مانع اساسی تشکیل دولت جدید لبنان اعلام کرده اند.

به گزارش ایرنا، جلسه سی و هفتم گفت وگوهای دوجانبه حزب الله و جریان المستقبل سه شنبه شب با حضور اعضای هیات های دو حزب در«عین التینه» مقر دوم ریاست مجلس لبنان برگزار شد و « علی حسن خلیل» وزیر دارایی لبنان هم در آن به نمایندگی از « نبیه بری» رییس پارلمان شرکت کرد.

«نادر الحریری» مشاور و رییس دفتر«سعد الحریری» رییس حزب جریان المستقبل به همراه « نهاد المشنوق» وزیر کشور لبنان و « سمیر الجسر» از فراکسیون المستقبل در مجلس لبنان از طرف این حزب در گفت وگوی با حزب الله شرکت کردند.

«حسین الخلیل» معاون سیاسی «سید حسن نصرالله » دبیرکل حزب الله نیزبه همراه«حسین الحاج حسن» وزیر صنعت لبنان و « حسن فضل الله» از فراکسیون حزب الله (وفاداری به مقاومت) در مجلس از طرف این حزب پشت میز گفت وگوها نشستند.

درآخرین روزهای پایان سال 2014 میلادی نخستین دور گفت وگوهای حزب الله و حزب جریان المستقبل برگزار شد و این گفت وگو ها تاکنون متوقف نشده است.

ناظران معتقدند که از جمله نتایج مثبت این گفت وگوها در شرایط خاص و حساس منطقه ، جلوگیری از تنش های مذهبی و طایفه ای در لبنان بوده است./847/ب103/د

ارسال نظرات