مراکز دینی غیر پاک سارق ایمان مردم هستند
به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله سید عبدالله الغریفی از علمای ارشد شیعه بحرین در جمع نمازگزاران مسجد امام صادق(ع) قفول این کشور، عفت را به معنای دوری از خطا و گناه توصیف کرد و گفت: عفاف از چنان اهمیتی برخوردار است که آن را افضل عبادات می خوانند. برتری عفاف بر نماز بدین دلیل است که اگر انسانی بسیار نماز بخواند اما قلب پاکی نداشته باشد، نماز وی بی ارزش خواهد بود. ارزش نماز و روزه و سایر عبادت ها در عفت و پاکی و طهارت است.
وی افزود: عفاف به معنای پاکی قلب، عقل، وجدان و رفتار است و لازمه مسائل اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی به شمار می آید. زندگی بدون پاکی، امنیت، ثبات، انصاف، همبستگی، کرامت، بصیرت، رحمت، صداقت، وفاداری، ایمان، تقوا، قانون و ملت و وطن به شدت ترسناک است.
آیت الله غریفی تصریح کرد: تصور دین بدون پاکی غیرممکن است و این مساله سبب ویرانی مبانی و ارزش و احکام و آموزه های دینی می شود. پایگاه های دینی که از پاکی به دور باشند، الگوی تقلب، سرقت ایمان مردم، گسترش دهنده فتنه و نزاع و ابزار تندروی و خشونت و تروریسم به شمار می آیند.
این عالم بحرینی، این مساله را درباره سیاست نیز صادق دانست و اظهار داشت: این موضوع سبب تخریب جامعه، فساد ملت، پیچیده شدن بحران، تیرگی روابط، از بین رفتن اعتماد و کاشت بذر ناامیدی می شود. هنگامی که از پاکی سیاست سخن می گوییم منظورمان پاکی نظام و قدرت های فعال و جنبش های مردمی است.
وی تاثیر رسانه های غیر پاک بر جامعه را بزرگ توصیف کرد و ادامه داد: رسانه ها سبب شکل گرفتن ذهن و تفکر و تفکر جامعه شده و قلم هایی که به وظیفه حرفه ای خود عمل نمی کنند، وجدان و ذهن ملت را به سوی انجماد سوق می دهند.
آیت الله غریفی با اشاره به اینکه بسیاری از پروژه های دقیق و حرفه ای اقتصادی جوامع به دلیل فقدان پاکی به شکست انجامیده است، خاطرنشان ساخت: پاکی از عوامل قدرت پایگاه های دینی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی، فرهنگی و رسانه ای به شمار می آید. جوامع با پاکی ساخته می شوند و با فساد ویران خواهند شد.
این عالم بحرینی تأکید کرد: افراد زاهد نشان دهنده راه به سوی خدا هستند، تاجران نیز امنای خداوند به شمار می آیند و حاکمان هم نگهبانان بندگان خدا هستند، بنابراین اگر عالمی طمع داشته باشد، زاهدی به اموال مردم چشم داشته باشد، تاجری به مال مردم خیانت کند و حاکمی نیز ظالم و فاسق باشد، مردم اعتماد خود را از دست داده و یار و یاوری نمی بینند./980/ب901/د