۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۶
کد خبر: ۴۸۹۹۴۷

کتاب شهید علم، در نماز جمعه تهران معرفی شد

سرپرست مرکز رسانه ای شیرازه در مراسم نماز جمعه این هفته تهران به معرفی کتاب شهید علم؛ اثری از دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی پرداخت.
کتاب شهید علم کتاب شهید علم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حسین شاهمرادی در بخش معرفی کتاب نماز جمعه این هفته تهران، با اشاره به روز ملی فناوری هستهای به معرفی کتاب «شهید علم: خاطرات زندگی دانشمند شهید شهریاری»، اثری از دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی پرداخت.

وی با بیان اینکه شهدای دانشمند هستهای سند مظلومیت ایران اسلامی هستند، گفت: دانشمندان شهید هستهای با ویژگیهای مشترک، اهداف هماهنگ و تلاشهای مستمر در مسیر پیشرفت علمی کشور عزیزمان گام برداشتند و سبب ترس قدرتهای استعماری جهان از تعالی جمهوری اسلامی ایران شدند.

سرپرست مرکز رسانه ای شیرازه افزود: مجموعه کتابهای شهید علم، روایتی جذاب و خواندنی از زندگی چند تن از شهدای هستهای کشور است که دفتر اول آن به شهید دکتر مجید شهریاری، دانشمند عارف و استاد فرزانهای اختصاص دارد که قبل از شهادت، عدهای او را به خوبی میشناختند.

وی با بیان اینکه غنیسازی 20 درصد اورانیوم و بسیاری از پیشرفت های علمی در ایران مدیون تلاشهای شهید شهریاری است، اظهار داشت: دشمنان بعد از ترور او نفس راحتی کشیدند و گفتند: ترور او اقدام غیرجنگی برای جلوگیری از پیشرفت ایران بوده است.

شاهمرادی با اشاره به اینکه در دفتر دوم کتاب به زندگی شهید داریوش رضایینژاد و بقیه دانشمندان هستهای پرداخته خواهد شد، یادآور شد: کتاب شهید علم را دفتر نشر معارف به همت دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی منتشر کرده است.

در این کتاب 120 صفحهای 100 خاطره متفاوت از دوره‌‌های مختلف زندگی شهید روایت شده است که بستگان، دوستان، همکاران و شاگردان شهید بیان کرده‌اند. همچنین در انتهای کتاب تصاویری از دکتر مجید شهریاری نیز آورده شده است.

 شهید مجید شهریاری، دانشمند فرزانه و استاد فیزیک هسته ای دانشگاه شهید بهشتی ایران بود که درتاریخ ۸ آذر ۱۳۸۹ با توطئه رژیم صهیونیستی و با همکاری اطلاعاتی منافقین در عملیاتی تروریستی به شهادت رسید.

 در بخشی از مقدمه کتاب «شهید علم» آمده است: «شهید شهریاری را قبل از شهادتش عده‌ای خیلی خوب می‌شناختند. عده‌ای خوب می‌دانستند غنی‌سازی 20 درصد اورانیوم و بسیاری پیشرفت‌های علمی ایران در علوم هسته‌ای مدیون تلاش‌های اوست و اگر نباشد، از سرعت این پیشرفت‌ها کاسته خواهد شد. این دسته طیف گسترده‌ای هستند؛ از نخست‌وزیر اسرائیل و رؤسای موساد و سیا، تا موتورسوار مزدوری که بمب را به بدنه خودروی شهید شهریاری چسباند؛ همان‌ها که گفتند، ترور شهید شهریاری اقدامی غیرجنگی برای توقف پیشرفت ایران بوده است؛ همان‌هایی که پس از شنیدن خبر ترور شهریاری، نفس راحتی کشیدند.»

در ادامه این مقدمه میخوانیم: «دسته دیگری هم بودند که وقتی خبر شهادت شهریاری را شنیدند، نفس در سینه‌های‌شان حبس شد و در سینه ماند تا بغض‌شان بترکد و همراه با سیل اشک جاری شود. اینها هم شهریاری را خوب می‌شناختند. آنچه پیش‌رو دارید، روایت‌های دسته دوم است برای دسته سومی که شهریاری را با شهادتش شناختند و هنوز او را با شهادتش می‌شناسند.»

بر اساس این گزارش، دفتر اول کتاب شهید علم نخستینبار به مناسبت اولین سالگرد شهادت دکتر شهریاری در محرم سال 1390، با نام «دانشمند عاشورایی» به چاپ رسیده است./920/

ارسال نظرات