۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴
کد خبر: ۴۹۱۸۲۱

کودک کشي آمريکا و تکفيري ها در سوريه

آنچه مسلم است اينکه کشورهاي آمريکا ، ترکيه، قطر و عربستان سعودي بايد به سبب کودک کشي اخير مهره هاي وابسته به خود در سوريه پاسخگو بوده و مورد مجازات قرار گيرند.
حمله انتحاری به اتوبوس های پناهجویان فوعه و کفریا

فاجعه اخير در فوعه و کفريا که به شهادت ده ها انسان بي گناه انجاميد، قسمتي ديگر از جنايات ايالات متحده آمريکا و مهره هاي تکفيري آن  عليه ملت غيور و مقاوم سوريه را به نمايش گذاشت. 

مهره هاي تروريستي و تکفيري مورد حمايت واشنگتن، رياض و آنکارا  ، دست به جنايت ديگري در سوريه زده اند، جنايتي که حتي سازمان ملل متحد نيز نتوانسته است در مقابل آن سکوت کند!

نهاد موسوم به «ديده‌بان حقوق بشر سوريه» اعلام کرد که تعداد کشته‌هاي حادثه انفجار در محله «الراشدين» حلب به 112 تن رسيده است و پيش‌بيني مي‌شود که اين عدد افزايش يابد.به نوشته خبرگزاري رويترز، کارگران وابسته به نهاد «دفاع مدني» گفته‌اند که تاکنون جنازه 100 نفر را از محل انفجار انتقال داده‌اند و کماکان در محل حادثه حضور دارند تا اجساد ديگر را انتقال دهند.

ديده‌بان حقوق بشر سوريه که مقر آن در لندن قرار دارد، گفته است که پيش‌بيني مي‌شود تعداد کشته‌ها افزايش يابد.بر اثر انفجار خودروي بمب گذاري شده در محله الراشدين در حومه حلب، که مواد غذايي براي کودکان حمل مي کرد، ده ها
غيرنظامي شهيد يا زخمي شدند. 

اين خودرو در نزديکي اتوبوس‌هاي حامل ساکنان شهرک‌هاي شيعه‌نشين «الفوعه و کفريا» در منطقه الراشدين حلب منفجر شد. «آنتونيو گوترش» دبيرکل سازمان ملل حمله تروريستي به کاروان اتوبوس‌هاي حامل ساکنان «الفوعه» و «کفريا» سوريه را محکوم کرد.

سخنگوي دبيرکل سازمان ملل در بيانيه‌اي به نقل از گوترش اعلام کرد: «ما حملات در راشدين در غرب حلب را زماني که حدود 5 هزار نفر از شهرهاي فوعه و کفريا به مناطق تحت کنترل دولت سوريه منتقل مي‌شدند، محکوم مي‌کنيم. همچنين نهايت تأسف خود را به خانواده‌هاي قربانيان اين حادثه ابراز داشته و براي زخمي‌شدگان آرزوي سلامت و بهبود سريع داريم».

اين بيانيه مي‌افزايد: «ما همچنين از طرفين درگيري‌ها در سوريه مي‌خواهيم تا امنيت و ايمني افرادي که در انتظار خروج از مناطق تحت اشغال هستند را فراهم کنند. مسئولين اين حمله بايد به سزاي اعمال خود برسند».

صبح روز جمعه توافق ميان دولت سوريه و تروريست‌ها براي خروج ساکنان شهرکهاي «الفوعه»، «کفريا»، «مضايا» و «الزبداني» اجرايي و پس از مدت‌ها ساکنان الفوعه و کفريا توانستند در ازاي خروج تروريست‌ها از مضايا و الزبداني، از محاصره خارج شوند.در پي اين توافق 75 اتوبوس حامل حدود 5 هزار نفر از ساکنان فوعه و کفريا از اين دو شهرک وارد شهر حلب شدند.

بهرام قاسمي جنايت هولناک تروريست هاي تکفيري در سوريه را به شدت محکوم و با دولت و ملت سوريه و بازماندگان شهداي اين کشتار تلخ و وقيحانه ابراز همدردي کرد.

وی گفت: جنايت شرم آور و ناجوانمردانه تروريست هاي تکفيري در حمله زبونانه انتحاري به اتوبوس هاي حامل محاصره شدگان فوعه و کفريا در سوريه و به خاک و خون کشيدن دهها زن و کودک بي گناه و بي دفاع، برگ ننگين ديگري بر پلشتي ها و کارنامه منفور تروريست ها و حاميان آنها افزود.

سخنگوي وزارت امور خارجه تصريح کرد: اکنون پرسش اصلي افکار عمومي جهان و وجدان هاي آگاه و بيدار اين است که مدعيان حمايت از مردم سوريه چگونه با اين جنايت هولناک کنار مي آيند و دم بر نمي آورند. برخورد دوگانه با جنايت و تقسيم جنايت پيشگان به خوب و بد از سوي دولت هاي حامي اين گروه هاي مرگ آفرين و ديگر مدعيان حقوق بشر و کمک هاي پيدا و پنهان به آنها وقتي در موضع ضعف قرار دارند باعث جري تر شدن تروريست ها و طراحي جنايت هاي هولناکي مي شود که نمونه ديگري از آنرا امروز شاهد بوديم.

آنچه مسلم است اينکه کشورهاي آمريکا ، ترکيه، قطر و عربستان سعودي بايد به سبب کودک کشي اخير مهره هاي وابسته به خود در سوريه پاسخگو بوده و مورد مجازات قرار گيرند.

«عارف الطويل»، عضو پارلمان سوريه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: انفجار تروريستي عليه ده ها تن از اهالي بي گناه و مظلوم الفوعه و کفريا که طي توافقي منطقه اي و با نظارت سازمان هلال احمر بين المللي پس از سه سال محاصره توسط تروريست ها براي درمان از شهرشان خارج شدند، ثابت کرد که گفتگو با تروريست ها بي فايده است. انفجار منطقه الراشدين حلب اين پيام را به سوري ها و دنيا مخابره کرد که تروريست ها چيزي جز سلاح مکر و حيله ندارند و به هيچ عهد و پيماني هم وفادار نيستند.

نماينده سوريه هدف از انفجار تروريستي عليه زنان و کودکان بي گناه الفوعه و کفريا را ناکام ماندن روند آشتي هاي ملي براي توقف خونريزي ها در سوريه خواند و گفت: اين حمله تروريستي در اصل نتيجه اختلاف بين کشورهاي منطقه اي حامي تروريسم در سوريه بوده است.وي ادامه داد: از زماني که تلاش ها براي فراهم شدن مقدمات توافق تخليه چهار شهر سوريه آغاز شد، اختلافات بين سرکرده هاي گروه هاي مختلف تروريستي که به طرف هاي منطقه اي وابسته هستند، وجود داشت. اين اختلافات طي روزهاي اخير شدت گرفت به گونه اي که سرکرده هاي تروريست ها در غوطه شرقي دمشق با سرکرده هاي حاضر در إدلب در تماس فشرده با يکديگر بودند تا توافق و روند مصالحه را ناکام گذارند./۹۱۶/ ۱۰۲/ع

ارسال نظرات