۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴
کد خبر: ۵۲۴۰۲۰

کمک‌خواهی سازمان ملل با رسیدن پناهجویان روهینگیا به ۳۰۰ هزار تن

با نزدیک شدن تعداد پناهجویان مسلمان میانماری به ۳۰۰ هزار تن در بنگلادش، سازمان ملل خواستار کمک جهانی برای رسیدگی به بحران انسانی در این منطقه شد.
میانمار

به گزارش خبرگزاری رسا، رابرت واتکینز، مسؤول هماهنگی امور امدادی سازمان ملل در بنگلادش اعلام کرد: هیچ نشانه‌ای از توقف موج مهاجرت پناهجویان گرسنه و آسیب‌دیده روهینگیا ندارد و نیروهای موجود در این منطقه، در حال کمک‌رسانی به صدها پناهجویی ‌هستند که پیش از این خود را به این منطقه رسانده بودند.

وی هشدار داد: آژانس‌های کمک‌رسانی به پناهجویان مسلمان روهینگیایی که به خاطر خشونت و کشتار مجبور به ترک میانمار و فرار به بنگلادش شده‌اند، دچار کمبود منابعی هستند که بتوانند به این مردم آسیب‌پذیر کمک کنند.

واتکینز در این بیانیه اعلام کرد که در حال حاضر حدود 77 میلیون دلار برای رسیدگی به وضعیت پناهجویان روهینگیا که عمدتاً در منطقه کاکس بازار بنگلادش مستقر شده‌اند، مورد نیاز است.

تصاویر زجر انسانی در اردوگاه پناهجویان روهینگیایی

بنا بر گزارش نیروهای امدادی سازمان ملل متحد که در منطقه «کاکس بازار» بنگلادش در حال کمک‌رسانی به مسلمانان روهینگیا هستند، بیش از 250 هزار مسلمان در دو هفته اخیر به جمع صد هزار نفری روهینگیایی های ساکن این منطقه پیوسته‌اند که بحران انسانی را تشدید کرده است. 

بسیاری از پناهجویان تازه وارد به دلیل خشونت‌های اخیر در ایالت راخین، زخمی و آسیب‌دیده هستند. این پناهجویان تنها چند عدد بیسکوئیت و یک کیسه 25 کیلویی برنج در روزهای اخیر دریافت کرده‌اند و اکنون همین مواد غذایی نیز در این اردوگاه‌ها رو به اتمام است. 

یکی از داوطلبان امدادرسانی در ایستگاه‌ توزیع غذا گفت: همه گرسنه هستند و ساعت‌ها در صف می‌مانند تا غذا دریافت کنند.

تظاهرات در هنگ‌کنگ علیه کشتار مسلمانان میانمار

«ذائق علی»، رییس انجمن جوانان اسلامی هنگ‌کنگ و یکی از مسئولان هماهنگی این تظاهرات گفت: انتظار می‌رود حدود هزار نفر از مسلمانان، مسیحیان و پیروان ادیان دیگر در این تظاهرات شرکت کنند که ساعت دو بعد از ظهر از پارک «تمر» شروع می‌شود. 

وی افزود: موضوع مسلمانان میانمار فراتر از یک موضوع مذهبی بوده و مربوط به انسانیت است و ما تلاش می‌کنیم آگاهی مردم را نسبت به این موضوع بالا برده و تمام مردم هنگ‌کنگ را در محکوم کردن این فاجعه متحد کنیم. 

علی اظهار کرد: با برخی از مسؤولان تهیه پناهگاه برای مسلمانان روهینگیا ارتباط برقرار کرده‌ایم و اگر بتوانیم برخی از نیازهای آن‌ها را از قبیل پتو تامین کنیم، شرایط بهتر خواهد شد. 

قرار است تظاهرات کنندگان ابتدا به روبروی ساختمان مجلس هنگ‌کنگ و سپس سفارت میانمار بروند تا نامه‌های درخواست خود را به این سفارت تحویل دهند.

انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها به جمع معترضان نسل‌کشی در میانمار پیوستند

نور الاسلام، رییس سازمان ملی روهینگیا آراکان گفت: ما در حال ابراز خشم خود نسبت به جنایات دولت میانمار علیه مردم مسلمان هستم. ما می‌خواهیم توجه دولت انگلیس به عنوان یکی از اعضای شورای امنیت سازمان ملل را نیز به این مسأله جلب کنیم. دولت انگلیس باید وارد عمل شود.

صدها نفر از مسلمانان و غیرمسلمانان واشنگتن نیز روز گذشته در اعتراض به کشتار مسلمانان میانمار، مقابل سفارت این کشور در واشنگتن تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی قتل‌عام اقلیت مسلمان روهینگیا توسط نیروهای نظامی و بوداییان افراط‌گرای میانماری را محکوم کرده و خواستار پایان این جنایت‌ها شدند.

به نقل از ایکنا، وزارت امور خارجه آمریکا نیز روز پنج‌شنبه (۱۶ شهریور) با صدور بیانیه‌ای از وضعیت مسلمانان آراکانی که به بنگلادش پناه برده اند، ابراز نگرانی کرد.

هیتر نوئرت، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی از وضعیت ۲۷۰ هزار مسلمان آراکانی که براساس گزارش سازمان ملل بعد از به آتش کشیده شدن روستاها و حملات ارتش و بوداییان افراطی از روز سوم شهریور به بنگلادش پناه برده‌اند، از همکاری با متحدان خود برای رساندن کمک‌های انسانی به این آوارگان خبر داد. البته در این بیانیه اشاره ای به نقض حقوق بشر یا در نظر گرفتن قطعنامه علیه میانمار  نشد.

پایتخت کشورهای بلژیک و استرالیا نیز دیروز شاهد تظاهرات‌های مشابهی در اعتراض به جنایات ضدبشری در میانمار شدند.

تظاهرات‌ها در سراسر کشورهای آسیایی علیه کشتار مسلمانان در میانمار نیز همچنان به قوت خود باقی است و مردم بنگلادش، مالزی، فیلیپین، اندونزی، پاکستان و هنگ کنگ دیروز بار دیگر اعتراض خود را با برگزاری تظاهرات اعلام کردند./۹۹۴/ب۹۰۳/ف

 

ارسال نظرات