۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۴
کد خبر: ۵۲۶۶۶۴

کشتار فلسطینیان در صبرا و شتیلا ددمنشی صهیونیستها در اذهان جهانیان را عینی‌تر کرد

صهیونیستهای جنایتکار به فرماندهی شارون وزیر جنگ رژیم ددمنش صهیونیستی در شهریور ۱۳۶۱ با همکاری مزدوران فالانژ به هیچ کس رحم نکردند.
کشتار فلسطینیان در اردوگاه صبرا و شتیلا

به گزارش خبرگزاری رسا، کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در سی و پنجمین سالروز کشتار صبرا و شتیلا بیانیه‌ای را به منظور زنده نگاه داشتن این روز در اذهان جهانیان صادر کرد.

وَ قاتِلُوهُمْ حَتَّی لا تَکُونَ فِتْنَةٌ وَ یَکُونَ الدِّینُ کُلُّهُ لِلَّهِ فَإِنِ انْتَهَوْا فَإِنَّ اللَّهَ بِما یَعْمَلُونَ بَصیرٌ

و (ای مؤمنان) با کافران بجنگید تا دیگر فتنه و فسادی نماند و آیین همه دین خدا شود، و چنانچه دست ( از کفر ) کشیدند خدا به اعمالشان بیناست.(آیه 39 سوره انفال)

در سی و پنجمین سالگرد فاجعه وحشتناک قتل عام زنان و کودکان مظلوم فلسطینی در دو اردوگاه صبرا و شتیلا که در طی سه روز، حدود 5000 نفر از مجموع 20 هزار نفری ساکنان فلسطینی به شهادت رسیدند قرار داریم.

صهیونیستهای جنایتکار به فرماندهی آریل شارون وزیر جنگ رژیم ددمنش صهیونیستی در شهریور 1361 با همکاری مزدوران فالانژ به هیچ کس رحم نکردند و حتی زنان و کودکانی را که پرچم سفید بلند کرده بودند و امان خواسته بودند به قتل رساندند. آنان را به رگبار می بستند و اگر فشنگ هایشان تمام می شد با چاقو افراد را سر می بریدند، حتی به جنازه ها هم رحم  نمی کردند و در مغزشان تیر خلاص می زدند. سپس با بولدزر گودالی حفر کردند و جنازه ها را در آن انداختند. این آدم کشی که امروز نیز در میانمار به گونه ای ادامه دارد، در حالی رخ داد و می دهد که شورای امنیت سازمان ملل و نهاد های مدنی دفاع از حقوق بشر و کشورهای عربی در سکوت مرگباری فرو رفته بودند.  در همان وقت  یکی از استادان دانشگاه عبری نوشت: «کشتار به دست ما صورت گرفت. فالانژها اجیر ما هستند؛ عینآ به گونه‌ای که اوکراینی ها و کروات ها و اسلواکها اجیر هیتلر بودند و او آنها را به عنوان سرباز به خدمت گرفته بود تا برایش کار کنند. به همین ترتیب هم ما قاتلان را در لبنان سازمان دادیم تا فلسطینیها را بکشند.

سرکوب مبارزان، اگر چه بهانه هجوم به صبرا و شتیلا بود اما تردیدی نباید داشت که نژاد پرستی صهیونیسم در کشتار فلسطینی ها در صبرا و شتیلا به نمایش گذاشته شد.

با گذشت 35 سال از این فاجعه، جهان نه تنها با بی اعتنایی نسبت به نسل کشی فلسطینی ها گذر کرد بلکه با نظارت بر  انواع جنگ ها و قساوتها و کشتار و جنایات بر علیه مردم مظلوم فلسطین، اشغال سرزمین مادری آنان را موجه نیز کرد و صد البته فراموش کرده اند که ملت مظلوم فلسطین هرگز شهدای خود را فراموش نکرده و نخواهند کرد و علیرغم تلاش عده ای در داخل اراضی اشغالی و خارج آن بویژه در میان بعضی از کشورهای غربی و اسلامی برای تشکیل دو دولت و برقراری صلح، مردم قهرمان فلسطین با استمرار مقاومت و انتفاضه، سرزمین مادری خود را باز پس خواهند گرفت و رژیم صهیونیستی و اذناب پلید آن را بیرون خواهند راند.

آنچه در حال حاضر حائز اهمیت است آن است که نسل جوان و انقلابی فلسطین حتی فلسطینیان کرانه باختری همواره  به عمق فاجعه پی برده و سازش با عاملان این جنایت را خیانت به آرمان فلسطین می دانند.

یادآوری فاجعه صبرا و شتیلا علاوه بر تقبیح این پدیده شوم تاریخی می تواند یادآور این موضوع باشد که رژیم نژاد پرست صهیونیست از ارتکاب هر نوع جنایتی فروگذار نبوده و اصولاً ماهیت این رژیم بر این نوع رفتار شکل گرفته است. همچنین بار دیگر حقانیت خون شهدای مظلوم فلسطین را یاد آور می شود که به وعده خداوند خون شهدای راه خدا هیچگاه پایمال نخواهد شد و بسی جای شگفتی است که برخی از دول عربی خود را به تمارض و آلزایمر سیاسی زده اند تا مبادا همدستی خود را با این جنایت به یاد آورند غافل از آنکه ذاکره تاریخ قوی تر از آن است که چنین جنایتی را به فراموشی بسپارد.

کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین – نهاد ریاست جمهوری ضمن گرامی داشت یاد شهدای این جنایت، ادامه راه  شهدای مظلوم آن را در همه ازمنه تاریخ بر خود فرض دانسته و از همه رسانه ها و نخبگان و آزادگان ایران و جهان و نهادهای مدنی و سازمانهای بین المللی می خواهد تا به وظیفه انسانی و قانونی خود اولاً در زنده نگاه داشتن چنین حوادث دردناکی برای عبرت آیندگان و ثانیاً بررسی ابعاد حقوقی واقعه صبرا و شتیلا و اصرار بر مجازات عاملان صهیونیست آن، عمل کنند که تردیدی نیست در چنین سکوت مرگبار نهادهای بین المللی است که تکرار حادثه نسل کشی مشابهی را در قتل عام مسلمانان مظلوم میانمار شاهد هستیم./۸۴۷/ب۱۰۲/ف

منبع: تسنیم

ارسال نظرات