۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶
کد خبر: ۵۳۱۹۳۹

پایان ساخت بخش زیارتی صحن حضرت زهرا در نجف

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف از اتمام عملیات اجرای بخش زیارتی صحن حضرت زهرا (س) در جوار حرم امام علی (ع) تا پایان امسال خبر داد.
صحن حضرت زهرا سلام الله علیها در حرم حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف، علیرضا فداکار رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف، در دومین گردهمایی روسای ستادهای بازسازی عتبات وزارتخانه‌ها، نهادها و سازمان‌ها با حضور نمایندگان بیش از 20 ارگان دولتی که در نجف برگزار شد، از اتمام عملیات اجرای بخش زیارتی صحن حضرت زهرا (س) در جوار حرم امام علی (ع) تا پایان امسال خبرداد.

وی مشارکت در بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر را اقدامی برگرفته از باورهای ایمانی و اعتقادی افراد دانست و گفت: خیرین، متبرعان و هموطنان عزیز باید این فرصت معنوی ارزشمند را غنیمت بشمارند.

وی با بیان اینکه بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر منحصر به دوره کنونی نیست، گفت: بسیاری از ابنیه حرم‌های مطهر میراث ارزشمند تاریخ، فرهنگ و هنر ایرانی و اسلامی است.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف افزود: با همت خیرین تا کنون بیش از 500 پروژه مختلف بازسازی و نوسازی در شهر نجف اشرف و حرم مطهر امیرالمومنین اجرا شده است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح های عظیمی مانند صحن و شبستان حضرت زهرا (س) در کشوری مانند عراق که هنوز درگیر جنگ و مشکلات متعدد اقتصادی می‌باشد، بسیار سخت است، اظهار کرد: پیشرفت این طرح‌ها جز با عنایت اهل بیت (ع) ممکن نبود.

وی گفت: مقامات عالی کشور همواره بر لزوم مردمی بودن این فعالیت‌ها و تامین منابع مالی لازم از محل کمک‌های مردمی و خیرین تاکید دارند و تلاش ما هم در همین جهت است.

فداکار افزود: راه‌اندازی دفاتر ستاد بازسازی عتبات در وزارتخانه ها و نهادهای به معنای دولتی شدن فعالیت این ستاد نیست، ولی انتظار ما از مسولان دفاتر ستاد بازسازی عتبات وزارتخانه‌ها تنها فرهنگ‌سازی، اطلاع رسانی و شناسایی ظرفیت‌هایی است که خانواده کارکنان دولت می‌توانند در این راستا در آنها سهیم شوند.

شوشتری جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز در این نشست به تشریح ظرفیت‌های مشارکت در بازسازی عتبات پرداخت و گفت: اهداء نذورات نقدی و کالایی، تامین تجهیزات و ماشین آلات، ارائه خدمات فنی و مهندسی و تامین نیروهای تخصصی ازجمله فرصت‌های موجودی است که خیرین حقیقی و حقوقی می‌توانند در آنها مشارکت نمایند.

وی با بیان اینکه بیش از یک دهه از فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات می‌گذرد، گفت: طی این مدت حدود 170پروژه کوچک و بزرگ در زمینه رفع نیازهای اولیه حرم‌ها، بازسازی درها و ضریح‌ها، نوسازی و بهسازی ابنیه و توسعه‌های اولیه حرم‌ها با همت اشخاص، خیرین حقیقی و برخی نهادها و تشکل‌ها در قالب خیرین حقوقی اجرا شده است.

وی افزود: طرح توسعه حرم مطهر علوی مزین بنام صحن و شبستان حضرت زهرا (س)، فاز نخست توسعه حرم مطهر سیدالشهدا (ع) مزین بنام صح ن عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) و توسعه حرم مطهر امامین جوادین در کاظمین و توسعه حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا از جمله فرصت‌های معنوی است./۸۴۷/ب۱۰۲/ف

منبع: ایرنا

ارسال نظرات