تشریح دلایل تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی علیه حزب الله و حماس
به گزارش خبرگزاری رسا، «وحید مردانه»، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در خصوص مواضع اخیر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه جنگ بعدی این رژیم با لبنان و سوریه خواهد بود، با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی تلاش میکند مردم لبنان را در مقابل حزبالله قرار دهد، گفت: در ابتدا باید تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه حماس و حزبالله را از یکدیگر جدا کرد؛ چراکه کار ویژه این تهدیدات متفاوت است.
وی با توجه به فضای روانی که از سوی صهیونیستها القا میشود، گفت: گادی آیزنکوت، رییس ستاد مشترک رژیم صهیونیستی طرح کرده بود که رفتار حزبالله تقریباً دوره جنگ سرد در اروپا را تداعی میکند؛ بنابراین بحث کنونی همچنان نوعی جنگ روانی و جنگ سرد است.
کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در مورد چرایی مطرح شدن این تهدیدات علیه حزبالله اشاره داشت: سه مسأله را در این زمینه میتوان مطرح کرد. نخست اینکه رژیم صهیونیستی به پیشرفتها و دستاوردهایی که حزبالله در جولان به دست آورده است، به عنوان نقطهضعف نگاه میکند.
وی با اشاره به دومین دلیل در این زمینه یادآوری کرد: ارتش لبنان و حزبالله در یک سال گذشته به یکدیگر نزدیکتر شدهاند و وفاق ملی ایجاد شده است. این موضع صهیونیست ها مبنی بر اینکه جنگ بعدی آنها با لبنان خواهد بود، نشان میدهد که هدف صهیونیست ها عبارت است از اینکه ملت لبنان را در مقابل حزبالله قرار دهند.
مردانه با توجه به سومین دلیل مطرح شدن تهدیدات صهیونیستها علیه حزبالله تأکید کرد: صهیونیست ها برای وفاق ملی در اراضی اشغالی از این تاکتیک استفاده میکنند و هشدار جنگ میدهند؛ بنابراین اصلیترین هدف آنها به دنبال رشد یافتن حزبالله لبنان در سالهای اخیر عبارت است از اینکه این گروه را در مقابل مردم و مردم را در مقابل حزبالله قرار دهند.
وی در مورد چرایی مطرحشدن تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه حماس نیز اشاره داشت: به نظر میرسد بیشترین کار ویژه این تهدید مربوط به آشتی ملی است. گرچه صهیونیست ها از آشتی ملی با اکراه یاد میکنند و خود را مخالف آن نشان میدهند؛ اما میدانند که آشتی ملی یکی از بهترین نقاط برای خلع سلاح حماس است.
کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی با اشاره به اقدامات رژیم صهیونیستی در قبال حماس تأکید کرد: رژیم صهیونیستی با تهدید غزه تلاش میکند حماس را هر چه سریعتر به میز مذاکره بکشاند؛ لذا هدف نخست صهیونیست ها از این تهدید عبارت است از اینکه حماس را به میز مذاکره با طرف صهیونیستی بکشانند و ثانیاً آشتی ملی را به سمت خلع سلاح تدریجی حماس سوق دهند؛ بنابراین در کوتاه مدت جنگی در انتظار گروههای مقاومت نیست و این تهدیدات بیشتر نوعی جنگ روانی است./۸۴۷/ب۱۰۲/ف
منبع: تسنیم