۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱
کد خبر: ۵۴۶۳۲۶

دغدغه مسلمانان ایرلند برای گفتمان ضداسلامی

مسلمانان ایرلند در تلاش برای مقابله با گسترش گفتمان ضداسلامی، از مردم خواستند اسلام و مسلمانان را در حمله روز چهارشنبه گذشته مقصر ندانند.
مسلمانان آمریکا

به گزارش خبرگزاری رسا، جمعیت مسلمانان ایرلند در تلاش برای مقابله با افزایش موج مهاجرت ستیزی و گسترش گفتمان ضداسلامی، از مردم خواستند اسلام و مسلمانان را در حمله روز چهارشنبه گذشته مقصر ندانند.

فاضل ریکلیف از اعضای بنیاد اسلامی ایرلند در دوبلین گفت: وقتی حمله‌ای صورت می‌گیرد، مهم نیست که عامل آن کیست، در نهایت اسلام مقصر شناخته می‌شود.

وی افزود: من نمی‌خواهم هر بار که یک نفر مرتکب جرمی می‌شود، صرفاً به دلیل اینکه اسم اسلامی دارد، من به خاطر آن احساس مقصر بودن داشته باشم.

چهارشنبه گذشته مرد جوانی در شهر «داندالک» ایرلند با سلاح سرد به مردم حمله کرد که در نتیجه آن یک نفر کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

رسانه‌های ایرلند به سرعت عامل حمله را یکی از مهاجران مسلمان اعلام کرده و انگشت اتهام به سمت اسلام و مسلمانان نشانه رفتند.

به گفته ریکلیف، به محض اینکه پلیس از لفظ «حمله تروریستی» استفاده می‌کند مردم عصبانی می‌شوند و حتی صبر نمی‌کنند که حقیقت را متوجه شوند.

دکتر سعود بجوا، رییس مرکز فرهنگی اسلامی شهر «گالوی» ایرلند نیز نظارت مشابهی دارد. وی نیز گفتمان ضد اسلامی شدت گرفته در سال‌های اخیر در ایرلند را محکوم می‌کند.

وی می‌گوید: ترس ناشناخته‌ای وجود دارد. همه فریاد می‌زنند که مسلمانان خطرناک هستند اما ما جامعه خود را دوست داریم و می‌خواهیم به زندگیمان ادامه دهیم اما اگر با این تصورات نادرست مقابله نکنیم، شرایط بدتر خواهد شد.

مسلمانان همچنین هشدار می‌دهند که انتشار ادبیات نفرت‌آلود علیه پیروان اسلام برخلاف مصلحت جامعه است.

علی سلیم، سخنگوی مرکز اسلامی شهر «کلونسکیگ» در دوبلین گفت: حمله روز چهارشنبه از سوی فردی انجام شده که به لحاظ ذهنی مشکل دارد. زدن برچسب تروریسم و تعمیم دادن آن به همه مسلمانان برای سلامت جامعه ما خطرناک است.

دکتر عمر القدری، امام جماعت مرکز اسلامی المصطفی در شهر «بلانچاردزتاون» دوبلین نیز گفت: به حاشیه راندن یک اقلیت، تجربه‌ای است که خود مردم ایرلند نیز در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ تجربه کرده‌اند؛ زمانی که دیگران آن‌ها را به عنوان تروریست‌های بالقوه تصور می‌کردند.

وی افزود: این یک تجربه وحشتناک برای هر انسانی است و سبب ایجاد خشم و نفرت در جامعه می‌شود./۸۴۷/ب۱۰۲/ف

منبع: ایکنا

ارسال نظرات