بهره برداری موساد از همکاری امنیتی با رژیمهای عرب برای عملیات تروریستی
به گزارش خبرگزاری رسا، شبکه تلویزیونی الجزیره در این گزارش ویژه آورده است: در سال 1999 میلادی، یکی از شرکت های امنیتی خصوصی رژیم صهیونیستی به نام «میر سکیورتی» قراردادی با پلیس این رژیم برای نصب حدود هزار دستگاه دوربین مدار بسته نظارتی در بخش قدیمی شهر اشغالی قدس امضا کرد تا این نمونه به یک الگوی بین المللی تبدیل شود.
بعد از یک سری از حملات تروریستی در شهر لندن پایتخت انگلیس در سال 2007 میلادی، دولت انگلیس الگوبرداری از نمونه رژیم صهیونیستی برای ایجاد شهر امن در سراسر انگلیس را آغاز کرد؛ به گونهای که هیچ خیابان یا ایستگاه قطار یا فروشگاهی از دوربین های نظارتی و مداربسته خالی نیست و عابران را به طور 24 ساعته زیر نظر دارد. این نمونه به سرعت در صدها شهر جهان رواج یافت.
بر اساس گزارش انجمن حقوق خصوصی بین الملی در ماه اوت 2017 میلادی، 27 شرکت نظارتی رژیم صهیونیستی به کابینه این رژیم خدمات ارایه می دهند که این تعداد شرکت امنیتی نسبت به جمعیت فلسطین اشغالی بالاترین تعداد در جهان به شمار می رود.
رژیم صهیونیستی تلاش می کند که این شرکت ها را از طریق برگزاری کنفرانس های دورهای معرفی و تبلیغ کند. این شرکت ها فقط کارکرد اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی ندارند بلکه از پیشگامان اقتصاد این رژیم به شمار می رود که سالانه 5 میلیارد دولار نرم افزار و برنامه رایانهای به خارج صادر می کنند که 5 درصد صادرات رژیم صهیونیستی را تشکیل می دهند.
شبکه الجزیره قطر در گزارش ویژه خود نگاهی به ماهیت عملکرد شرکت های امنیتی رژیم صهیونیستی و آموزش های نظامی که کارکنان این شرکتها می بینند و نیز مناطق حضورآنها در کشورهای عربی انداخته است.
خدمات امنیتی
روزنامه هاآرتص در چهاردهم ماه نوامبر سال 2008 یادی در گزارشی فاش کرد که شرکت های امنیتی رژیم صهیونیستی در سطح گسترده در برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس فعالیت های امنیتی می کنند که ارزش این فعالیت ها دهها میلیون دلار است.
به نوشته هاآرتص، این فعالیت ها از راهنمایی برای راه اندازی سامانه های سلاح های پیشرفته و تجهیز وسایل و تجهیزات اطلاعاتی و آموزش سربازان محلی برای حفاظت از مرزها گرفته تا خنثی سازی عملیات گروگانگیری یا کودتا یا خنثی سازی تلاش برای اشغال اهداف راهبردی نظیر تاسیسات نفتی را شامل می شود.
لیئور اکرمن افسر سابق سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گفتوگو با شبکه الجزیره تایید کرد: همکاری امنیتی بین اسرائیل و کشورهای عربی از سالها پیش خواه از طریق شرکت های خصوصی یا دستگاههای امنیتی اسرائیلی وجود داشته است.
وی افزود: شرکت های اسرائیلی خدماتی را در زمینه های متعدد امنیتی از محافظت از شخصیت ها یا بازرگانان گرفته تا حفاظت از موسسات نظیر کارخانه ها و نهادهای دولتی ارایه می کنند.
اما رونین برگمن تحلیلگر امور نظامی روزنامه یدیعوت آحارنوت اشاره کرد که وضعیت به مرحله همکاری اطلاعاتی بین رژیم صهیونیستی و چندین کشور در خاورمیانه توسعه یافته است.
وی افزود: بخش بزرگی از موفقیت هایی که به دستگاه موساد در زمینه ترور، انفجار، حذف فیزیکی و انوع ماموریت ها در 15 سال اخیر نسبت داده می شود؛ ناشی از همکاری امنیتی بین اسرائیل و تعدادی از کشورهای عربی است.
آموزش پرسنل
به مرور زمان، خدمات رژیم رژیم صهیونیستی به فروش برنامه های جاسوسی به دولت های عرب یا محافظت شرکت های صهیونیستی از برخی موسسات و اهداف راهبردی محدود نشد بلکه تعدادی از کشورهای عربی نظیر مصر، امارات، عربستان، اردن و منطقه کردستان عراق تمایل زیادی برای اعزام دانشجو و افسران اطلاعاتی برای فراگیری آموزش در آکادمی های حفاظت امنیت رژیم صهیونیستی بویژه در زمینه سایبری و محافظت از شخصیت ها و مرزها و مبارزه با تروریسم نشان دادند.
ژوزف ادریان معاون اسبق رییس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی به وجود همکاری امنیتی رسمی بین رژیم صهیونیستی و تعدادی از کشورهای عربی از جمله عربستان اذعان کرد و گفت: می توانم این همکاری را ائتلاف خاموش بنامم. این بدان معنا نیست که به صورت نامحدودی ائتلاف کردهایم اما همکاری و هماهنگی و تفاهمی در چندین زمینه امنیتی از جمله مبارزه با تروریسم وجود دارد".
واحد 8200
با رشد نقش شرکتهای امنیتی رژیم صهیونیستی، نقش واحد 8200 نمایان می شود که واحد اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی و مسؤول جاسوسی سایبری و شکستن رمز و فرماندهی جنگ الکترونیک در ارتش این رژیم می باشد. افسران این واحد تجارب خود را بعد از پایان خدمت نظامی خود در تاسیس شرکت های خصوصی خود بکار می گیرند یا اینکه پست های بالا در شرکت های امنیتی خصوصی می گیرند؛ بویژه آن دسته از کسانی که تخصص آنها در زمینه نظارت و شنود می باشد. ارتباط بسیاری از آنها نیز با این واحد اساسا قطع نمی شود. «لارا لاراروک» رییس انجمن حقوق خصوصی بین المللی این موضوع را تایید می کند.
به گفته کارشناسان امنیتی، این خطر وجود دارد که شرکت های صهیونیستی که برنامه ها و نرم افزارهای حفاظتی و جاسوسی به دستگاهها و شبکه های مخابراتی کشورهای عربی می فروشند، از جنبه فناری قادر باشند تا جاسوسی کرده و اطلاعات را به طور مستقیم بدست آوردند.
فادی نجاس کارشناس امنیت رژیم صهیونیستی تایید می کند که همکاری با این شرکت ها خطر بزرگی برای امنیت قومی اعراب به شمار می رود زیرا کشورهایی که این خدمات را خریداری می کنند؛ این نکته را در نظر نمی گیرند یا برای آنها مهم نیست که این شرکت ها در نهادهای آنها رخنه امنیتی می کنند.
وی افزود: بی شک این شرکت ها دریچه مهمی برای نفوذ به امنیت ملی در کشورهای عربی به شمار می روند./۸۴۷/ب۱۰۲/ف
منبع: تسنیم