چشم پوشی سازمانهای بین المللی از جنایتهای رژیم صهیونیستی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، فلسطینیان با حضور در تظاهرات مسالمتآمیز «بازگشت» خواستار تحریم تسلیحاتی علیه رژیم صهیونیستی شدند که این درخواست مورد حمایت سازمان عفو بینالملل قرار گرفت. سازمان عفو بینالملل در بیانیه ای ضمن حمایت از فلسطینیان اعلام کرد: به دلیل کشته و زخمی کردن غیرقانونی تظاهرکنندگان در غزه، اسرائیل باید مورد تحریمهای تسلیحاتی قرار گیرد.
سازمان ملل تا کنون تحریمهایی تسلیحاتی علیه چند کشور وضع کرده است:
سودان: سودان به دلیل وقفه در روند صلح، تهدید علیه ثبات در منطقه دارفور، نقض حقوق بشر و سایر جنایات، تحریم تسلیحاتی شده است.
نقشه کشور سودان
کنگو، کشور کنگو به دلیل زیر مورد تحریمهای بینالمللی تسلیحاتی قرار گرفته است: حمایت از اقدامات برهم زننده صلح، ثبات و امنیت مانند طرح ریزی، مدیریت یا انجام اقداماتی که موجب نقض حقوق بشر یا سوء استفاده یا نقض حقوق بشر بین الملل می شود؛ مثل هدف قرار دادن غیرنظامیان (قتل، نقص عضو، تجاوز و سایر خشونتهای جنسی، بازداشت و تغییر اجباری محل زندگی)، حمله به مدارس و بیمارستانها.
جنایت و کشتار در کشور کنگو
لیبی، کشور لیبی به دلایل زیر مورد تحریمهای بین المللی قرار گرفته است: حضور مستقیم یا غیرمستقیم افراد و شخصیتها در دستور، کنترل و یا ارتکاب نقضِ حقوق بشر در لیبی به اَشکال مختلف انجام جرم از جمله مشارکت در طرح ریزی، فرماندهی، دستور یا انجام حملاتی بر خلاف قوانین بین المللی مانند بمباران هوایی غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی.
جنایت و کشتار غیرنظامیان در لیبی
همه مقولههای بالا که موجب وضع تحریمهای بینالمللی علیه سه کشور فوق شده، در هفتاد سال اخیر از سوی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان انجام شده است. این اقدامات حتی در مقیاسی نزدیک تر در یک ماه اخیر از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی علیه مردم بی سلاحی که در تظاهرات صلحآمیز در غزه شرکت کردهاند روا شده است و به موجب آن تا کنون 46 نفر شهید و بیش از 6 هزار نفر زخمی شدند.
قتل و نقص عضو مدرکی غیرقابل انکار مبنی بر نقش قوانین بینالملل و نقض حقوق بشر بینالملل است که ذیل قانون شماره هفتاد این سازمان آمده است: «استفاده از ابزار و روشهای جنگی که ذاتا برای جراحتهای طولانی یا زجر بی مورد میشود».
در تظاهرات صلح آمیز «بازگشت» فلسطینیان، صد تکتیرانداز صهیونیست دستور یافتند که غیرنظامیان را با گلولههای نیمغلاف (گلولههایی که سر جنگی آنها غلافی از یک فلز سخت دارد در حالی که درون آن از ماده ای نرم مانند پلاستیک و یا فلزی نرم پر شده است) هدف قرار دهند. این گلولهها نام ها و مدلهای مختلفی دارند که وجه مشترک همه آنها پخش شدن سرِ جنگی گلوله بعد از برخورد با بدن قربانی و نیز ایجاد زخمهایی با قطر بزرگتر از قطر گلوله است. همچنین این گلولهها موجب جراحت شدید بافتهای درونی میشود.
ماری الیزابت اینگرس رییس دفتر سازمان پزشکان بدون مرز در فلسطین در این باره میگوید: در نیمی از پانصد مجروحی که در کلینیکهای خود پذیرفتیم، گلوله بعد از پودر کردن استخوان، بافتِ نقطه برخورد با بدن را از بین برده بود. این مجروحان نیاز به چند عمل جراحی پیچیده دارند و بیشتر آنان دچار نقص عضو همیشگی خواهند شد.
طبق چندین معاهده بینالمللی، استفاده از این گلولهها به دلیل جراحتهای طولانی یا زجر بی مورد قربانی، ممنوع است.
گلولههای نیمغلاف، گلولههایی که مرمی آنها با فلزی سختتر از محتویات مرمی پوشیده شده است. این گلولهها بعد از برخورد به بدن، زخمهای با قطر بیشتر از قطر گلوله ایجاد میکند.
مساله استفاده رژیم صهیونیستی از غزه به عنوان میدانی برای آزمایش تسلیحات جدید خود، کاملا مستند است. مثلا علاوه بر گلولههای پلاستیکی و نیمغلاف، رژیم صهیونیستی اخیرا از گازی جدید برای هدف قرار دادن فلسطینیان استفاده میکند. این گاز برخلاف گازهای اشک آور قدیمی، سبزرنگ بوده و موجب اسپاسم شدید عضلات، استفراغ، استرس، سرفه و ضربان بالای قلب میشود.
از آنجا که این گاز و عوارض آن ناشناخته است، استفاده از آن بسیار خطرناک است و فرد طریقه برخورد و درمان صحیح با آن را نمیداند.
استفاده رژیم صهیونیستی از گازهای ناشناخته علیه فلسطینیان
صرف نظر از نوع تسلیحات که غیرمجاز هستند، اصل آزمایش تسلیحات جدید بر روی غیرنظامیان خود یک جنایت جنگی است با این حال شرکتهای تولید تسلیحات در رژیم صهیونیستی به تبلیغ خود مبنی بر «تایید شده در تست میدانی» ادامه میدهند و همین امر موجب فروش بالای تسلیحات ساخت این رژیم در دولتهای بیاخلاق عربی شده است. مصونیت رژیم صهیونیستی و نیز مشارکت کشورهای غربی در جرم این رژیم، می تواند با بایکوت و تحریم محصولات تولید شده در سرزمینهای اشغالی پایان یابد.
نکته جالب توجه این که بعد از حمله غیر کشنده با یک «عامل اثبات نشده اعصاب» در سالزبری انگلستان جار و جنجال زیادی علیه روسیه و ایجاد تحریمها علیه این کشور به راه افتاد. اما انگلستان نه تنها هیچ گاه قتل و کشتار عینی و حقیقی تظاهرکنندگان غیرمسلح در غزه را محکوم نکرد بلکه طبق گزارش «میدل ایست آی»، از زمان جنگ نابرابر و پر از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان غزه در سال 2014، انگلستان تا کنون 445 میلیون دلار اسلحه با این رژیم معامله کرده است.
به صورت نتیجه میتوان گفت رژیم صهیونیستی همه اقداماتی که چند گروه تروریستی و چند دولت شکست خورده در راستای نقض حقوق بشر انجام داده و مورد تحریم قرار گرفتهاند را به صورت یکجا انجام داده است. با این حال هیچ سازمان و نهاد بینالمللی این رژیم صهیونیستی را مورد تحریم قرار نداده است./847/ب۹۲۱/ف