پوستر سومین دوره جام باشگاههای کتابخوانی منتشر شد
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از ستاد اطلاعرسانی رویدادهای ترویج کتابخوانی، پوستر سومین دوره جام باشگاههای کتابخوانی منتشر شد.
در سومین دوره فعالیت جام باشگاههای کتابخوانی بیش از هزار و 70 شهر و روستا در سراسر ایران برای تشکیل باشگاه کتابخوانی اعلام آمادگی کردند و متقاضیان میتوانند با مراجعه به نشانی اینترنتی http://bookpromotion.ir/reading-clubs/club-register-3/ اطلاعات باشگاهشان را ثبت کنند.
ثبتنام سومین دوره جام باشگاههای کتابخوانی از اول مهرماه آغاز شده و علاقهمندان تا پایان وقت اداری روز بیستم مهرماه برای ثبت نام در این رویداد ترویج کتابخوانی فرصت دارند.
پوستر سومین دوره جام باشگاههای کتابخوانی در حاشیه نشست، هماندیشی و آسیبشناسی کارگاههای جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان در سرای اهل قلم موسسه خانه کتاب با حضور ابراهیم حیدری؛ مدیرکل دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی و علیاصغر سیدآبادی؛ مشاور وزیر و قائم مقام ستاد هماهنگی شهرها و روستاهای دوستدار کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اساتید و نویسندگان حوزه ادبیات کودک و نوجوان رونمایی شد.
در نشست هماندیشی و آسیبشناسی کارگاههای جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان ابراهیم حیدری؛ مدیر کل دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی، گفت: در سومین دوره فعالیت جام باشگاههای کتابخوانی شهرها و روستاهای بیشتری به نسبت دورههای مشارکت داشتند. ما با بهرهگیری از تجربه دو دوره پیشین کارگاههای آموزشی مربیها و تسهیلگران باشگاههای کتابخوانی را در استانهای مختلف کشور برگزار کردیم. در همه استانهای کشور کارگاههای آموزشی دو روزه با حضور استادان مجرب و نویسندگان حوزه کودک و نوجوان برگزار شد.
علیاصغر سیدآبادی؛ قائم مقام ستاد هماهنگی شهرها و روستاهای دوستدار کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فعالیت جام باشگاهها را فراتر از کتابخوانی دانست و گفت: در این باشگاهها کودکان و نوجوانان علاوه بر مطالعه کتاب و افزایش علاقهمندی به کتاب، بچهها با نگاه انتقادی آشنا میشوند و همچنین فرصتی فراهم میشود تا ذهنیت انتقادی، خلاق و گفتوگو محور در میان آنها رشد کند. در حقیقت این باشگاه ها محل بارور شدن و شکوفایی خلاقیت ها و استعداد های کودکان و نوجوانان است.
در این نشست، فعالان و مربیهای جام باشگاههای کتابخوانی به طرح دیدگاهها و پیشنهادهایشان پرداختند و از آن جمله عنوان شد که شرکتکنندگان و تسهیلگران شرکتکننده در کارگاهها بهصورت داوطلبانه در این برنامهها شرکت کنند.
دیگر پیشنهادها و راهکارهای ارائه شده در این نشست به شرح زیر است.
1- برگزاری کارگاههای آموزشی مربیها و تسهیلگران باشگاههای کتابخوانی در استانها با اطلاعرسانی بهتری صورت گیرد.
2- در استانهای فعالتر و دارای تقاضای بیشتری، امکان و فرصت بیشتری برای تشکیل کارگاه های آموزشی فراهم شود.
3- محتوای کامل برنامهها و مسائل آموزشی در اختیار استادان و شرکتکنندگان کارگاههای قرار گیرد تا بهصورت علمی و استفاده از مواد دیداری و شنیداری جذابیت و کیفیت این برنامهها بالاتر برده شود.
4- در طول سال از باشگاههای تشکیل شده در سراسر کشور بازید شود و مورد حمایت قرار گیرند.
5- از ظرفیت بخش خصوصی برای برپایی کارگاههای آموزشی کمک گرفته شود./۹۹۸/د ۱۰۳/ش