۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹
کد خبر: ۵۸۳۳۸۹

آغاز پویش «من مسلمانم» در مونیخ آلمان

نژادپرستی مدت‌هاست که در مونیخ هم دیده می‌شود. به همین دلیل شهروندان مونیخ دیگر احساس امنیت نمی‌کنند، آن‌ها به خاطر اعتقادات بسیار خصوصی خود، مورد توهین و سوء‌استفاده قرار می‌گیرند.
مونیخ

به گزارش خبرگزاری رسا، مسؤولان شهر مونیخ کمپین کارت پستال با شعار «من اهل مونیخ هستم، من مسلمانم» راه‌اندازی کرده‌اند. هدف از این کمپین، همبستگی با مسلمانان و مقابله با اسلام‌هراسی عنوان شده است.

ارکان یکی از مسلمانان مونیخ در این کمپین است: من اینجا متولد شدم و در این شهر رشد کردم. به همین دلیل، فکر می‌کنم که مونیخ خانه من است. با این حال، همواره احساس می‌کنم که از شهروندان مونیخ نیستم.

روزنامه زوددویچه آلمان با اشاره به اینکه این مرد ۴۲ ساله، فردی تحصیلکرده و دوست‌داشتنی در مونیخ است، او و خانواده‌اش را متعلق به جامعه مونیخ دانسته و می‌افزاید: ارکان در عین حال مسلمان است و می‌گوید که پسر یازده ساله‌‌‌ او همواره به دلیل حجاب مادرش احساس خطر می‌کند.

نژادپرستی مدت‌هاست که در مونیخ هم دیده می‌شود. به همین دلیل شهروندان مونیخ دیگر احساس امنیت نمی‌کنند، آن‌ها به خاطر اعتقادات بسیار خصوصی خود، مورد توهین و سوء‌استفاده قرار می‌گیرند.

میریام هایگل مسئول گروه تخصصی دمکراسی در شهرداری مونیخ می‌گوید: تحقیقات دو سال گذشته در دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان نشان داد که تقریباً نیمی از پاسخ‌دهندگان به سؤالات محققان در مونیخ، نسبت به ارتباط با مسلمانان تردید دارند.

بنابراین مسئولان شهر کمپین کارت‌ پستال با شعار «من اهل مونیخ هستم، من مسلمانم» را راه‌اندازی کرده‌اند. برای طراحی این کارت‌پستال‌ها از چهره هشت نفر از مسلمانان، استفاده شده است. مسلمانان در این کارت‌‌ها که در حال حاضر در سراسر شهر و در موسسات فرهنگی و مدارس نیز توزیع شده، درباره چیزهایی که باعث انس آنها با شهر مونیخ شده است، معنای اسلام برای آنها و همچنین آنچه آنان برای زندگی در مونیخ نیاز دارند، توضیح داده‌اند.

به عنوان مثال، مروه مسلمان است. این دختر ۲۷ ساله متولد مونیخ و محقق علوم سیاسی است. او که محجبه است، می‌گوید: مهم است که من نشان دهم که فقط دختری محجبه نیستم، من بخشی از جامعه مونیخ هستم، من یک زنم، من آزاد و قوی هستم. به همین دلیل او در کمپین شرکت کرده است، او تا پیش از این احساس می‌‌کرد که باید اعتقاداتش را پنهان کند و نمی‌تواند به راحتی و به صورت آزادانه زندگی کند.

هشت نفری که در حال حاضر به عنوان نماینده مسلمانان در کمپین مونیخ معرفی شده‌اند، شرح حال بسیار متفاوتی دارند، سن آن‌ها بین ۲۵ تا ۷۰ سال است، اکثراً در مونیخ متولد شده‌اند، اما برخی هم از تونس، بورکینافاسو و مراکش به آلمان مهاجرت کرده‌اند.

با اینکه آمار دقیقی از تعداد مسلمان در مونیخ اعلام نشده است، اما براساس برآورهای تقریبی در حال حاضر حدود شش درصد جمعیت مونیخ را مسلمان تشکیل می‌دهند.

منبع: فارس

ارسال نظرات