مشکلات دولت آلمان در زمینه آموزش امامان مساجد
به گزارش خبرگزاری رسا، در طول یک دهه گذشته، دولت آلمان به تدریج توجه بیشتری به کسانی که مساجد این کشور را اداره میکنند، داشته است. وزارت کشور آلمان در سال ۲۰۰۶ یک نهاد تحت عنوان «کنفرانس اسلامی» برپا کرد که در حال حاضر تمرکز آن بر روی کارکنان مساجد و آموزش آنها است.
حدود ۹۰ درصد ائمه جماعت در مساجد آلمان از خارج و عمدتاً از ترکیه هستند که اغلب خطابههای خود را به زبانی غیر از آلمانی ارائه میکنند. گروه کوچکی از این امامان جماعت هم با آنکه در آلمان بزرگ شدهاند، در خارج از کشور آموزش دیده یا تحصیل میکنند.
دمیر، امام جماعت ۲۸ ساله مسجد ایوب سلطان در هامبورگ، معتقد است که باید این وضعیت تغییر کند. من فکر میکنم آلمان به امامان جماعت آلمانی احتیاج دارد. آلمانی به این معنی که در آلمان متولد و بزرگ شده باشند، تحصیلات متناسب دانشگاهی در آلمان داشته باشند و با آداب و رسوم و سنتهای این کشور آشنا باشد.
احزاب سیاسی اصلی و بیشتر گروههای اسلامی با این نظر موافقند. آنها نگران این هستند که ائمه جماعات خارجی مانع ادغام مسلمانان در جامعه شوند و به کشورهایی مانند ترکیه اجازه دهند تا در جامعه حدود ۵ میلیون نفری مسلمانان آلمان نفوذ کنند./983/ب
منبع: ایکنا