کتابی که رهبر معظم انقلاب معتقدند که همۀ جوانان و نوجوانان به آن نیاز دارند
رمانی که مخاطب را بهگونهای تحت تأثیر قرار میدهد، که ممکن است آن را در صحنههای مختلف داستان از مرز گریه تا اوج نشاط پیش ببرد.
بسمه تعالی
بسیار خوب و هنرمندانه و پرجاذبه نوشته شده است. تصویری که از ماههای آخر مبارزات نشان میدهد، درست و روشن و واقعی است. به گمان من همهی جوانها و نوجوانهای امروز به خواندن این کتاب و امثال آن نیاز دارند. از نویسندهی کتاب باید تقدیر و تشکر شود انشاءالله.
مرداد ۹۸
کتاب «آن مرد با باران میآید»
همزمان که چاپ هشتم رمان «آن مرد با باران میآید»، به بازار عرضه شد، متن تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر این کتاب نیز انتشار یافت. مخاطب راهبردی این رمان نوجوانان هستندکه با طرح جلدی زیبا، در قطعی مناسب در 217صفحه وارد بازار نشر شده است. از ویژگیهای خوب این کتاب آراست و ویراست مناسب آن است.
چکیده داستان:
محور اصلی رمان، تظاهرات و وقایع ماههای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی است. راوی و شخصیت اصلی این داستان بهزاد نوجوانی سیزدهساله است. پدر بهزاد میوهفروشی محافظهکار است که صیانت از خانوادهاش را در دور نگاهداشتن آنها از وقایع اجتماعی و انقلابی میداند. بهزاد نیز بهدلیل ترسی که از پدرش در دل دارد، از اوضاع و احوال تحولات اجتماعی و انقلابی پیرامون خود بیگانه مانده و تقریباً از همهچیز بیخبر است.
تحلیل داستان:
نویسنده در رمان «آن مرد با باران میآید» توانسته بهخوبی شخصیتپردازی کند؛ بهزاد شخصیتی خاص با بیانی شیرین است که به دل مینشیند و مخاطب میتواند بهراحتی با آن همزادپنداری کند. مخاطب در بخشهای مختلف داستان هیجانزده می شود و بهدلیل کشش زیاد داستان و قلم روان نویسنده، خواندن داستان را پیوسته ادامه میدهد. سامانی توانسته مخاطب را تحت تأثیر دغدغهها و اندوههای پدرانه، مادرانه، خواهرانه و برادرانه قرار دهد.
در این داستان نویسنده بهخوبی توانسته درهمآمیختگی ترس و دلهره با کنجکاوی و شجاعت را نشان دهد. این درهمآمیختگی بهزاد را دچار چالش میکند و این همان مسئلهای است که در روزمرۀ نوجوانان بسیار اتفاق میافتد که در نهایت باید بر این چالشها پیروز شوند. روشی که سامانی برای پیروزی بر این چالشهای درونی ارائه داده این است که نوجوان باید ضعفهای خود را بپذیرد و تلاش نماید تا با اعتماد به نفس و همراهی با انسانهای شجاع و عاقل برترس خود غلبه کند.
استفاده و ترویج مقاومت و ایستادگی در قلم سامانی مشهود است. نویسنده در این داستان با آوردن جملاتی نظیر «حتماً کار این رژیم تمام است»، «حتماً داداش بهروز آزاد میشود»، «حتماً بهناز به مدرسه برمیگردد» و... میکوشد تا تلاش، استقامت، تحمل سختیها و همچنین امیدداشتن را بهعنوان راهی برای رسیدن به عزت و پیروزی معرفی کند. این داستان روایتگر چندین ماه مبارزه پیدرپی، بیداد ستمگریهای رژیم شاه، اعتقاد و استقامت مردم و پیروزی نهایی حق علیه باطل است.
ارسال نظرات