حجتالاسلام العلاق:
آیت الله تسخیری ثمره مکتب امام خمینی و شهید صدر است
یکی از علمای عراق در وبینار «بررسی ابعاد شخصیتی و اندیشههای حضرت آیت الله تسخیری» اظهار کرد: آیت الله تسخیری نتیجه و ثمره عملی مکتب امام خمینی(ره) و شهید صدر است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری رسا، حجتالاسلام «سید علی العلاق»از علمای عراق در سخنرانی خود در وبینار «بررسی ابعاد شخصیتی و اندیشههای حضرت آیت الله تسخیری» که ـ سه شنبه 8 مهرماه ـ در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، بیان کرد: این مناسبت ما را وادار میکند که یک درنگی داشته باشیم در این جایگاه تا یادبودی به جا بیاوریم و یادی از این بزرگمرد و پیشگام و عامل مخلص و صادق خداوند تبارک و تعالی کنیم.
وی افزود: آیت الله تسخیری، این مرد بزرگ ارزش این را دارد که ما وفاداری خود را نسبت به او و بخاطر آنچه در زندگی خویش انجام داد و بخاطر آنچه تقدیم کرد و خود را وقف برای خدا کرده بود، متذنکر شویم.
حجتالاسلام العلاق ادامه داد: آیت الله تسخیری فارغ التحصیل مکتب ارزشمندی بود که اولین مکتبی که در آن رشد یافت، مکتب شهید بزرگوار امام محمدباقر صدر، مکتب آگاهی، تلاش و حرمت برای اسلام بود. او به عنوان شاگردی وفادار تلاشگر و فعال بود که بعد از آموختن علوم از حوزه نجف اشرف، فعالیتهای مختلفی در عراق داشت.
وی اظهار کرد: همچنین به عنوان نماینده شهید صدر در خیلی از شهرهای عراق بود. این مرد بزرگ برای نشر آگاهی اسلامی در بین دانشجویان و مردم جامعه و ملت عراق با تلاش و جدیت به کار خود مشغول بود و در این راه به موفقیتهای زیادی دست یافت.
حجتالاسلام العلاق دومین مکتبی که آیت الله تسخیری در آن رشد یافت، مکتب حضرت امام راحل امام خمینی(ره) برشمرد و گفت: مکتب امام خمینی(ره)، مکتب فقه، مجاهدت و فداکاری بود. مضافا بر ایمان، به آگاهی اسلامی و مجاهدت و تلاش اسلامی و دعوت برای برپایی حکومت اسلامی هم تأکید داشت.
وی در ادامه سخنانش، افزود: آیت الله تسخیری نتیجه و ثمره ی عملی این دو مکتب جهادگر بزرگ بود. هر دو این مکتب، ثمرات چشمگیری در امت اسلامی داشتند و تمام اینها به خاطر مجاهدتهای شهید صدر از یک طرف و امام انقلاب حضرت امام خمینی(ره) و از طرف دیگر آیت الله تسخیری و همیاران گرامی او با تأثیر گرفتن از این دو مکتب در این مسیر گام برداشتند.
وی همچنین، ادامه داد: این مرد بزرگ همگام با جریانات انقلاب اسلامی در نهادهای اسلامی مشغول به کار شد و از مهاجران عراقی، استقبال و حمایت کرد. ایشان فعالیت خود در عرصه وحدت اسلامی ادامه داد و برای تقریب و همبستگی اسلامی تلاش میکرد.
گفتنی است؛ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به پاس بزرگداشت نام و یاد عالم ربانی حضرت آیت الله شيخ محمد علی تسخیری(ره)، همزمان با آیین چهلمین روز ارتحال ایشان، نشست بینالمللی بررسی ابعاد شخصیتی و اندیشههای آیتالله تسخیری را امروز (8 مهرماه) با حضور شخصیتها و اندیشمندانی از جمهوری اسلامی ایران و جهان اسلام در محورهای ولایت مداری و انقلابیگری، مجاهدت و خستگی ناپذیری، اخلاق و معنویت، وحدت اسلامی و تقریب مذاهب اسلامی، ارتباطات اسلامی و دیپلماسی فرهنگی و علم و اندیشه (به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس) برگزار کرد./د101/ق
ارسال نظرات