۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
کد خبر: ۶۶۸۵۰۳
قالیباف:

محل هزینه‌کرد درآمد تراکنش‌ بانکی و عوارض گمرکی مشخص نیست

محل هزینه‌کرد درآمد تراکنش‌ بانکی و عوارض گمرکی مشخص نیست
رییس مجلس محل هزینه‌کرد درآمدهای حاصل از سودها و تراکنش‌های بانکی و عوارض گمرکی را نامشخص و آن را عامل سوداگری توصیف کرد.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در دوازدهمین نشست شورای هماهنگی رؤسای کمیسیون‌ها و هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی که صبح امروز برگزار شد، با اشاره  به پیشنهاد ۵۰ تن از نمایندگان مجلس که روز گذشته تحت عنوان برخی احکام بودجه در صحن علنی به تصویب رسید، گفت: این طرح به عنوان احکامی از بودجه سال ۱۴۰۰ نبوده و اصلاح ساختار بودجه نیست بلکه مواد این طرح برای تکمیل احکام سابق در قانون بودجه تدوین شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه احکام بودجه قرار است اصلاح ساختار بودجه را تسهیل کند، افزود: اصلاح ساختار بودجه نیز مبحث مهمی است و بودجه باید بدون کسری تدوین و تصویب شود تا منابع و هزینه ها با هم هماهنگ باشد.

رییس مجلس تاکید کرد: باید توجه کرد در شرایط حاضر، فروش نفت خام و فراورده های آن نمی تواند به عنوان درآمد مطمئنی باشد که در بودجه کشور لحاظ شود، بنابراین باید گام های جدی در بحث اصلاح ساختار بودجه برداشته شود.

قالیباف ادامه داد: ظرفیت مالیاتی کشور بسیار بالا است و کمیسیون اقتصادی در حوزه CGT کاری را آغاز کرده که می تواند به عنوان گامی در حوزه اصلاح ساختار بودجه باشد و واردات و صادرات را تعیین تکلیف کند پس مجلس نباید خود با قرار دادن مأموریت های اضافی در زمان بررسی لایحه بودجه، بر کسری بودجه بیفزاید.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حوزه ارز نیز علیرغم وجود ارز ۴۲۰۰ تومانی، هیچ تأثیری در تأمین کالاهای اساسی مردم نداشته است و مجلس باید نظارت جدی بر آن داشته باشد.

رییس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: تفاوت نرخ فروش ارز باعث ایجاد درآمدی برای دولت شده که محل هزینه آن را نیز بر اساس اولویت های خود تعیین می کند که باعث بی عدالتی در بخش هایی می شود که بازنشستگان نمونه آن هستند.

گفتنی است در این نشست رؤسای کمیسیون‌ها و برخی اعضای هیأت رئیسه مجلس نیز به ارائه پیشنهاداتی درباره موضوعات مطرح شده پرداختند./998/د102/ب1

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴
بانکها به دزد سر گردنه و شیتیل گیر تیدیل شده اند. حتی برای جابجابی پول درون بانکی اینترنتی هم کارمزد می گیرند. پس سپرده های ما برای چه در بانکها بخوابد آن هم با این بهره پایین می خواهند ورشکستگی و ناکارآمدی خود را با این کارها جبران کنند. و امثال این کارها. باعث تاسف.
0
0
معترض
Iran, Islamic Republic of
۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵
آیا انتقال اینترنتی و کارت به کارت دو میلیون نسبت به یک میلیون زحمت زیادی دارد که کارمزدش بیشتره؟ مگه اسکناس جابجا میشه که کارمزدها متفاوته؟ منطقش رو هر کی فهمید بگه ما هم بدونیم
0
0