كتاب «احیای پولطلا؛ راهبرد خروج از بحران پول اعتباری» از چاپ خارج شد
به گزارش خبرنگار سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، كتاب «احیای پولطلا؛ راهبرد خروج از بحران پول اعتباری» (ترجمه و تدوین دكتر سید محمدحسین متولی امامی و استاد محمدحسن غلامی) در انتشارات كتاب فردا به چاپ رسید.
این اثر كه ترجمه كتاب «رؤیه نقدیه فی أزمه الأموال غیر الحقیقیه» نوشته دكتر ناصر یوسف و دكتر موسی العربانی، از اساتید برجسته دانشگاه بین المللی مالزی است، به بحران پول اعتباری در دوران معاصر اشاره كرده و رفتار غیرانسانی نظام پولی و بانكی امروز را معلول زیادهخواهی بشر در دوران مدرن معرفی كرده است.
این كتاب، با اشاره به خلق پول ظالمانه در نظام بانك جهانی و آثار و تبعات انسانی، اخلاقی و سیاسی آن در جهان معاصر، راهكار خروج از وضع موجود را احیای پول اسلام و بازگشت به دینار طلا میداند.
این كتاب توسط اداره اوقاف كویت در سال 2011 میلادی به چاپ رسیده و نشاندهنده وجود جریانهای علمی طرفدار پولطلا در جهان اسلام است.
یكی از مهمترین اتفاقاتی كه امروزه در جهان اسلام در برابر نظام بانكی شكل گرفته، مخالفت بسیاری از متفكران و صاحبنظران نسبت به پدیده خلق پول بانكی است كه امكان نظام سرمایهداری را فراهم كرده و اجرای احكام و مقاصد اسلامی را به حداقل رسانیده است.
این كتاب در سه فصل تدوین شده كه در فصل اول، ریشه بحران پولی و مالی جهان را در لذتجویی انسان معرفی میكند؛ در فصل دوم، شاخصههای پیشرفت با رویكرد اسلامی بیان میشود و در فصل سوم، به دینار طلا و آثار مثبت آن در آینده اقتصاد جهانی اشاره میكند.
جهت تهیه کتاب به آدرس https://bookroom.ir مراجعه فرمایید./826/