۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۶۷۲۲۷۴

مدفن الشهدای خالقی‌پور عالَمی جدای از عالَم ماست

مدفن الشهدای خالقی‌پور عالَمی جدای از عالَم ماست
زینب عرفانیان گفت: پس از کتاب مربع‌های قرمز، به مدفن‌الشهدای خالقی‌پور هدایت شدم. مدفن الشهدای خالقی‌پور عالَمی است جدای از عالَمی که ما می‌بینیم و در آن شناوریم.

به گزارش سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، نشست رونمایی از کتاب «درگاه این خانه بوسیدنی است» به قلم زینب عرفانیان که به خاطرات حاجیه خانم فروغ منهی، مادر شهیدان خالقی پور می‌پردازد، پنجشنبه شب در مجتمع فرهنگی سرچشمه برگزار شد.
در این نشست که با حضور حجت الاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حاج حسین یکتا، سیداحمد عبودتیان مدیرعامل بنیاد خاتم الاوصیا، خانم فروغ منهی و زینب عرفانیان برگزار شد، حسین یکتا گفت: من به این جلسه آمده‌ام که متبرک بشوم. حاجیه خانم خالقی پور به همان اعتبار که شهدا ستاره‌های آسمان ملت‌اند، در زمره معدود انسان‌هایی هستند که نور چشم جامعه محسوب می‌شوند.
وی گفت: در بسیاری مواقع، افراد ایثارگری هستند که بر گردن ما دِین دارند اما گاهی اوقات افرادی هستند که بر گردن ما دیون کثیری دارند. مادر شهیدان خالقی پور از آن جهت که سه فرزند شهید را تربیت کرد و نیز سختی حضور همسر در جبهه‌های نبرد در بوسنی و لبنان را کشید و پس از آن نیز منزلشان به روی هر گروهی گشوده بود در دسته همین افراد قلیلی هستند که نه یک دِین بلکه دیونی بر گردن ما دارند.
راوی کتاب گفت: به نظرم زحمتی که نویسنده کتاب درگاه این خانه بوسیدنی است انجام داده است باید امتداد داشته باشد و بخش اتفاقاتی که در منزل شهیدان خالقی پور و با علمداری مادر شهیدان صورت گرفت و مربوط به بعد از شهادت فرزندان بود نیز نوشته بشود.
وی گفت: دیونی که انسان‌های بزرگی نظیر مادر شهیدان خالقی پور بر عهده ما دارند از جنس دیون عالَم والاست و به سادگی قابل جبران نیست لذا نشست‌هایی از این دست صرفاً در زمره ادای احترام قلمداد می‌شوند.
در ادامه این نشست، زینب عرفانیان گفت: خدا را شاکرم که در ابتدای مسیر نویسندگی، پایم به بیت الشهدا گشوده شد و توفیق نگارش کتاب رسول مولتان برایم حاصل شد. پس از کتاب مربع‌های قرمز، به مدفن‌الشهدای خالقی‌پور هدایت شدم. مدفن الشهدای خالقی‌پور عالَمی است جدای از عالَمی که ما می‌بینیم و در آن شناوریم.
نویسنده کتاب درگاه این خانه بوسیدنی است با بیان مضمون کتاب، گفت: این کتاب روایتی است از زندگی کوتاه برادرانم داوود، رسول و علیرضا که تکرار نشدنی‌ترین روزهایم را در خانه پدری‌شان و کنار مادرشان برایم رقم خورد. بیان مادر شهیدان خالقی پور همانطور که خودشان متذکرند بدین صورت است که ایشان راحت تعریف می‌کنند و مخاطبان نیز راحت می‌شنوند.
حاجیه خانم منهی، مادر شهیدان خالقی پور در ادامه این نشست گفت: زبان بنده اَلکن بود و هر چه در کتاب به رشته تحریر درآمده است زحماتی است که خانم عرفانیان کشیدند. هنگامی که فرزندانم شهید شدند و بنا بود با پدرشان که به تازگی از صحنه‌های نبرد بازگشته بود مواجه بشوم، همواره از حضرت حق با تضرع درخواست می‌کردم که به اندازه چند لحظه از صبر حضرت زینب (س) به بنده عطی کند تا آشوب‌های درونم را در ظاهر متجلی نکنم.
مادر شهیدان خالقی‌پور گفت: هنگامی که در زندگی بین دو فرد، انسجام و محبت برقرار باشد، به تحقیق فرزندان سالمی در آن خانواده تربیت می‌شوند و گذشت و ایثار برای یکدیگر و برای ارزش‌های مقدس، مرارت‌های زندگی را با صبر قابل تحمل خواهد کرد.
وی گفت: ثبات قدمی که جوانان انقلابی ما در دوران کنونی دارند متکی و حاصلِ ثبات روحی است که در سال‌های دفاع مقدس رقم خورد. از پسرانی که خداوند به بنده عطا کرد، سه فرزندم به شهادت رسیدند و اکنون تنها یک فرزندم در قید حیات است و خدا را شاکرم که در همان مسیر متعالی برادران و پدر شهیدش پیش می‌رود.
در انتهای این نشست ضمن قرائت اشعاری از سوی ولی الله کلامی زنجانی در مدح اهل بیت عصمت و طهارت و شهدای دفاع مقدس، از کتاب درگاه این خانه بوسیدنی است رونمایی به عمل آمد./826/

ارسال نظرات