۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۶۷۷۷۹۲
معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد مطرح کرد؛

ناراحتی مردم از چندصدایی ستاد کرونا

ناراحتی مردم از چندصدایی ستاد کرونا
معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: مساجد همانند سال گذشته می توانند دعا و مناجات و نماز جماعت را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ماه رمضان اجرایی کنند.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا،حجت‌الاسلام حجت‌الله ذاکر معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران  چهارشنبه  ۱۸ فروردین‌ماه در برنامه مصباح شبکه قرآن عنوان کرد: ماه رمضان این ظرفیت را به وجود آورده که مردم نسبت به دیگر ماه های سال در مساجد حضور پیدا کنند و باتوجه به اینکه این ماه مهمان‌های بسیاری دارد، امامان جماعت، خادمان و هیأت امنا خود را برای پذیرایی از مهمانان آماده می‌کنند، و به همین منظور  دهه پایانی ماه شعبان را به نام دهه تکریم و تعظیم مساجد درنظر گرفته اند.

وی با اشاره به تجربه برگزاری مراسمات دینی در ماه محرم و رمضان سال گذشته اظهار داشت : باتوجه به اینکه  ماه محرم  و شب های قدر سال گذشته در این شرایط کرونایی رخ داد، تجربه  عالی برای متولیان هیأت‌ها و مساجد ایجاد شد و از سوی ستاد ملی کرونا یکی از بهترین نهادهای رعایت کننده پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی مساجد بودند،لذا در ماه رمضان امسال نیز می توان برنامه‌های مذهبی را برگزار کرد.

حجت الاسلام ذاکر با اشاره به رعایت پروتکل های بهداشتی توسط متدینین و مسجدی ها گفت: سال گذشته بیش از انتظار مسئولین وزارت بهداشت رعایت دستورالعمل‌ها اتفاق افتاد و زبان تحسین مسئولین  را هم باز کرد، متدینین در مساجد و مجالس خود با زبان امر به معروف و نهی از منکر رعایت دستورالعمل‌ها را تذکر می‌دهند و امروز اگر در مساجد کشور رصد کنید، تمام افراد حاضر دارای ماسک مناسب برای جلوگیری از شیوع این بیماری هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مساجد عنوان کرد: بعد از یکسال بارها مکان‌های شیوع این بیماری اعلام شده است اما هیچ‌گاه نامی از مسجد نبوده است زیرا متدینین نظر مقام معظم رهبری را فصل‌الخطاب می‌دانند و خود را مکلف به رعایت دستورالعمل‌ها می‌دانند.

وی با توجه به یک بام و دو هوا بودن مسئولین ستاد ملی مبارزه با کرونا خاطرنشان کرد: مردم از چندصدایی در ستاد کرونا ناراحت و نگران می‌شوند، نجابت و تاب آوری حد و اندازه‌ای دارد؛ وزیر بهداشت کارشناسی می‌کند و نظری می‌دهد اما در ستاد کرونا وتو می‌شود، این برای مردم سوال برانگیز است؛ مردم تابع ستاد هستند، اما طبق نظر مقام معظم رهبری باید نظر ستاد کرونا به خصوص در امور دینی کارشناسانه باشد.

حجت الاسلام ذاکر با اشاره به طرح های جهادی در مبارزه با بیماری گفت: اگر چه بارها مساجد را تعطیل کردند اما طرح‌هایی همچون طرح شهید سلیمانی، پخش دعای هفتم صحیفه سجادیه و اجرای رزمایش همدلی ومواسات اجرا شد، اگر مساجد تعطیل بود این اتفاقات رخ می‌داد؟

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: اگر مساجد در ماه رمضان باز باشد و با محوریت دعا و توسل برنامه داشته باشند، براساس روایات که دعا دفع بلاست، این بلا ان شاء الله برطرف خواهد شد و مجددا رزمایش کمک مومنانه را اجرا خواهند کرد.

وی با اشاره به نظرات کارشناسانه و مشورت با مسئولین ستاد کرونا و مقارن شدن ماه رمضان با فصل بهار عنوان کرد: در ماه رمضان هوا مساعد است و می‌توان از فضای باز استفاده کرد، فاصله‌گذاری‌ها را می‌توان بیشتر کرد و با ممانعت از حضور افراد با تب‌سنجی، ظرفیت برگزاری مجالس و نماز جماعت را در ماه رمضان ایجاد کرد.

حجت الاسلام ذاکر ابراز داشت: مساجد مهیا هستند تا دعا و مناجات و نماز جماعت را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ماه رمضان اجرایی کنند،امید است بعد از پایان رمضان و با دعای مردم شاهد کاهش ابتلا و مرگ و میر کرونایی باشیم.

ارسال نظرات