شیخ عیسی قاسم خواستار تحریم انتخابات پارلمانی بحرین شد
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری رسا، شیخ « عیسی قاسم» رهبر معنوی انقلاب بحرین در خصوص انتخابات آتی رژیم آل خلیفه سخن گفت.
شیخ عیسی قاسم انتخابات پارلمانی بحرین را امری فاجعه بار برای مردم توصیف کرد و از کسانی که قصد شرکت در آن را دارند خواست تا این انتخابات را تحریم کنند.
وی در توئیتی نوشت: آنچه که انتخابات پارلمانی بحرین نامیده میشود، ساختگی و اقدامی فاجعه بار برای مردم است و این یک گواهی برای سلب آزادی مردم و سایر حقوق آنهاست و کسانی که قصد مشارکت در این انتخابات را دارند، وجدان و عقل خود را به کارگیرند و از تصمیم خود منصرف شوند.
شیخ عیسی قاسم در ادامه از مراجع مهم مذهبی بحرین خواست تا انتخابات رژیم آل خلیفه را تحریم کنند.
وی اخیرا اعلام کرد که مشارکت در انتخابات آل خلیفه به مثابه آسیب رساندن به خویشتن است و هیچ یک از اینها را عقل، دین و زندگی همراه با تفکر و تعقل نمیپذیرد.
عیسی قاسم همچنین تاکید کرد که مشارکت مردم در انتخابات آل خلیفه خدمت به ظلم است و این انتخابات به نفع ملت بحرین نیست و ما آن را محکوم می کنیم؛چراکه چنین انتخاباتی ابزاری برای تداوم اقدامات یکجانبه و سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه است.
گروهی از شخصیتهای مذهبی و دانشگاهی بحرینی فراخوانی برای تحریم انتخابات پارلمانی که 12 نوامبر در بحرین برگزار میشود، صادر کردند.
گروههای مخالف رژیم آل خلیفه از تمام مردم بحرین از شیعه گرفته تا سنی و پیروان سایر ادیان و مذاهب و همچنین تمام گروهها و اصناف خواسته است تا برای دفاع از منافع ملی و مقابله با فساد، یهودیسازی و حمله به هویت ملی، این انتخابات را تحریم کنند. چراکه حمایت از آینده کشور و ملت با این انتخابات هدف قرار گرفته است.
فراخوانهای مردمی و حزبی برای تحریم انتخابات پارلمانی بحرین با توجه به رویکرد حکومت آل خلیفه و اتخاذ سیاست طرد کردن و ممنوعیت سیاسی در این کشور، در حال افزایش است.
قرار است انتخابات پارلمانی بحرین در نوامبر آینده (21 آبان ماه) برگزار شود؛ اما از آنجا که از زمان آغاز اعتراضات مردمی در اوایل سال 2011 تاکنون، هیچ اقدام امیدوارکنندهای برای اصلاح امور در این کشور صورت نگرفته و پاسخی به مطالبات انقلابیون داده نشده، انتظار میرود که اغلب احزاب مخالف رژیم آل خلیفه این انتخابات را تحریم کنند.
با نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی در بحرین، به نظر می رسد که عرصه سیاسی این کشور رنگ و بویی ندارد. به گفته «وفاء العم» روزنامه نگار بحرینی، این وضعیت ناشی از تصمیم آل خلیفه برای انحلال جمعیت های سیاسی و اعمال قانون ممنوعیت فعالیت سیاسی است که مانع از فعالیت سیاسی و مدنی تعداد قابل توجهی از اعضا و رهبران جمعیت های سیاسی مخالف از جمله شرکت در انتخابات پارلمانی شده است.
بحرین از 14 فوریه 2011 تاکنون شاهد تقابل نظام آل خلیفه با مردم است. مردم که در ابتدا مطالبات مدنی و اصلاحطلبانه داشتند توسط رژیم آل خلیفه و با حمایت آل سعود سرکوب شدند و رهبران سیاسی و مذهبی نیز یا به احکام طولانیمدت حبس و سلب تابعیت و یا به تبعید از بحرین محکوم شدهاند.
رژیم آل خلیفه با قساوت بسیار شدیدی با مردم برخورد میکند و تاکنون احکام اعدام متعددی اجرا شدهاند و تعداد بسیار زیادی از مردم، انقلابیون و فعالان سیاسی به خارج از کشور کوچ داده شدهاند.