رئیس جمهور در جمع میلیونها نفر از شرکتکنندگان در راهپیمایی 22 بهمن، گفت: با صلابت ملی و تحت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری، از چالشهای پیشرو عبور خواهیم کرد.
نوه امام خمینی(ره) در مراسم پایانی راهپیمایی 22 بهمن در شهر مقدس قم، تصریح کرد: حضور پرشور این ملت بزرگ که در صحنه حاضر شده است برای دفاع از اصل انقلاب و جمهوری اسلامی ایران آمده و اگر هم آمده چک سفید امضا به مسئولی نمیدهد و برابر ناکارآمدیها فریاد میزند که باید مشکلات رفع شود.
استاندار قم همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در راهپیمایی ۲۲ بهمن در کنار مردم این استان حضور یافت و بر نقش وحدت و همبستگی ملی در اقتدار کشور تأکید کرد.
تولیت آستان مقدس مسجد جمکران با بیان اینکه حضور پرشور مردم در راهپیمایی نشان داد که تهدیدهای دشمن هیچ اثری بر اراده ملت ندارد، گفت: ما راه خود را ادامه میدهیم و به مقصد نهایی خواهیم رسید و پرچم سه رنگ را به حضرت ولی عصر(عج) تقدیم خواهیم کرد.