پژوهشگر مسائل دفاعی اسلامی گفت: آیا نفوذ در جنگ 12 روزه اسرائیل، یک پدیدهی کاملاً نوظهور، جدید و بیسابقه بود، همان گونه که بعضی ها چنین القاء کردند، و بر نظام و دستگاه های اطلاعاتی – امنیتی تاختند، یا سابقه تاریخی داشته و صرفاً نسخه پیشرفتهتری از آن در جنگ اخیر بکار گرفته شد؟
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، روز جمعه نسبت به تصمیم اسرائیل برای «تسلط بر شهر غزه» به شدت ابراز نگرانی کرد و هشدار داد که این اقدام «تشدید خطرناکی» است که میتواند فاجعه برای فلسطینیها را عمیقتر کند.
سخنگوی دستگاه قضایی کشور با گزارشی از اقدامات مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در صیانت از دستگاه قضایی از عزم این دستگاه برای مجازات جاسوسان و عومل رژیم صهیونیستی خبر داد.
آیت الله کعبی در پیامی با بیان اینکه استاد فرشچیان از طریق ترکیب سنت و نوآوری و روح حماسه و عرفان و با تأثیرگذاری بر طراحی های مذهبی در معرفی هویت ایرانی اسلامی درخشید، درگذشت این هنرمند بزرگ کشور را تسلیت گفت.
مرحوم آیت الله میلانی، در واقع حوزه مشهد را از کمی بالاتر از صفر، به یک حوزه معمور و آباد تبدیل کرد! مشهد که درس خارج نداشت؛ یعنی یکی دو درس به اسم درس خارج بود؛ اما درس خارج نبود؛ درسهای ریاستی عنوانی بود.