مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با انتشار گزارشی تحت عنوان «حکمرانی هوش مصنوعی: نظام تنظیمگری هوش مصنوعی در کشور» میکوشد چارچوبی بومی و متناسب با ساختار حکمرانی کشور طراحی و پیشنهاد دهد.
حضور یک آژانس ادبی ترکیه در برگزاری فلوشیپ ادبی تهران به عنوان همکار حاشیهساز شده است. حاشیههایی که به وابستگی این آژانس به دولت ترکیه و حضور رقیب در بازار ایران تاکید دارد، مسئولان اما میگویند این همکاری تنها در بعد اطلاعرسانی و تبلیغ است.
تعداد تولدها در ایران در سال ۱۴۰۳ به طور تقریبی به ۹۳۰.۰۰۰ نفر رسید که این آمار نشاندهنده رکورد بیسابقه کاهش تعداد تولدها به زیر یک میلیون در شصت سال اخیر است
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) از پذیرش دانشجو در «رشته فرهنگ و ارتباطات» در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری خبر داد و گفت: اگرچه این گرایشها در مراکز دانشگاهی معتبر جهانی سابقهای طولانی دارند؛ اما برای نخستین بار در ایران بهصورت یک رشته دانشگاهی مستقل ارائه میشوند.
پژوهشگر حوزه سیاستگذاری فرهنگی ضمن اشاره به اهمیت فرهنگ در توسعه اجتماعی و اقتصادی، بر لزوم تخصیص بودجه فرهنگی متناسب با نیازهای واقعی این حوزه تأکید کرد.
حجت الاسلام نهاوندی در این یادداشت به واکاوی تحریفهای تاریخی و کتمان حقایق در بازنمایی صدر اسلام در سریال معاویه میپردازد و باور دارد این سریال پروژهای راهبردی با تحریف گسترده حقایق تاریخی، خشم منتقدان در جهان اسلام را برانگیخته و برای ترویج گفتمان سلفی-وهابی و تطهیر سیاستهای مدرن عربستان سعودی در قالب بازخوانی تاریخ صدر اسلام تولید شده است.
اگرچه ۱۰ سال است که شاهد جای خالی «علی آهی» فقیه، شاعر و مداح اهل بیت هستیم ولی مجمع شاعران اهلبیت (ع) اردیبهشت امسال همایشی را برای معرفی این پیرغلام اندیشمند برگزار میکند.
محسن تنابنده ماجراهای «خانواده معمولی» را در حالی به تلویزیون برگرداند و عنوان رکوردشکنِ در میزان مخاطب را به خودش اختصاص داد؛ البته یک پیام مهمی هم برای مدیران تلویزیون داشت؛ تلویزیون مخاطب دارد وقتی بداند از کدام برند و کدام ستارگانش حمایت کند.