نماینده دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با استفاده از ستون پنجم ضربه هایی را وارد کرد، دستپاچگی رژیم در حمله را به علت کلافه شدن از پیشرفت های جمهوری اسلامی و لو رفتن اطلاعات مهم دانست.
رئیسجمهور با بیان اینکه ما شروع کننده جنگ نبودیم، اما پاسخ جنایتهای صهیونیستها را میدهیم؛ تصریح کرد: در هر سطحی که حمله کنند، در همان سطح پاسخ خواهند گرفت. ما به دنبال گسترش جنگ نیستیم، ولی پاسخ هرگونه حمله به خاک ایران را به شکلی پشیمان کننده میدهیم.
سپاه پاسداران در بیانیه ای با محکومیت شدید تجاوز رژیم صهیونی به صداوسیما، تصریح کرد: صدای حقیقت خاموشنشدنی است و دشمنان ملت ایران و جبهه مقاومت هرگز نخواهند توانست با حمله به ساختمانها، حقیقت را بمباران کنند.
سخنگوی ستادکل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه گردن تجاوزکنندگان به خاک ایران را خواهیم شکست، گفت: رژیم صهیونسیتی کوچکتر از آن است که به کشور ما آسیب جدی وارد کند.
تولیت مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه فرماندهان ما دستورات رهبر معظم انقلاب را انجام داده و تحت فرمان ایشان انجام وظیفه می کنند، گفت: اختلافات در هنگام دفاع از کشور از بین می رود.
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با صدور پیام تسلیتی خطاب به حجت الاسلام محققی تصریح کرد: شهید سردار محققی برخوردار از ایمان و جهاد و تلاش خستگی ناپذیر و هوشمندی و جهاد و بصیرت راهبردی و حضور در میدان همراه با تقوا بود.