۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱
کد خبر: ۶۳۷۹۵۵

تخصیص هزینه افتتاحیه جشنواره فیلم فجر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان

تخصیص هزینه افتتاحیه جشنواره فیلم فجر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
آریایی نیا با اشاره به عدم برگزاری افتتاحیه جشنواره فیلم فجر، گفت: علت آن است که هزینه‌های افتتاحیه جشنواره برای سیل زدگان سیستان و بلوچستان اختصاص پیدا کرد.
ناصر آریایی نیا، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان اینکه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر از فردا در اهواز آغاز می‌شود، اظهار داشت: علاقه‌مندان برای تهیه بلیط‌های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به سایت ubelit.com مراجعه کنند.

معاون هنری اداره ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه برای خبرنگاران و خبرگزاری‌ها در جشنواره فیلم فجر امسال دو جایزه در نظر گرفته شده است، افزود: یک جایزه به بهترین تیتر و یک جایزه به بیشترین اخبار منعکس شده جشنواره از لحاظ کمی و کیفی تعلق می‌گیرد ضمن اینکه برای تقدیر و تشکر از همکاری‌های خبرنگاران بلیت‌های جشنواره به صورت رایگان تقدیم شان می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه افتتاحیه جشنواره فیلم فجر امسال در سراسر کشور برگزار نمی‌شود، خاطرنشان کرد: علت آن است که هزینه‌های افتتاحیه جشنواره برای سیل زدگان سیستان و بلوچستان اختصاص پیدا کرد.

آریایی نیا با بیان اینکه زمان و مکان اختتامیه متعاقبا اعلام می‌شود، گفت: در پایان جشنواره، از مطبوعات و خبرگزاری‌هایی که بیشترین اطلاع رسانی را در خصوص جشنواره داشتند تقدیر به عمل می‌آید.

لازم به ذکر است؛ در سی و هشتمین جشنواره، ۱۷ فیلم برای بزگسالان در بخش سودای سیمرغ در دو سانس ۱۸ و ۲۰ و برای کودکان ۵ فیلم در بخش سیمرغ پروانه ها، در سانس ۱۰ درسینما‌های ساحل و هلال اهواز اکران خواهند شد./۹۴۵۶/
ارسال نظرات