۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۴
کد خبر: ۶۷۹۵۵۳

رادیان رسا | از افطاری در میدان دیپلماسی انتخابات تا اهانت به بزرگان

در سی و هشتمین شماره رادیان رسا، اخباری از پشت پرده صوت جنجالی ظریف، افطاری انتخاباتی روحانی، ردپای آشنا در دولت و حریم شکنی به بزرگان حوزه تحت لوای حریم امام خمینی را به سمع مخاطبان می‌رسانیم.
تعداد بازدید : 7
سعید حضرتی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
United States
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۴
در حدیثی از امام باقر علیه السلام می خوانیم :
إنَّ الحَسَنَ وَ الحُسَینَ علیهماالسلام كانا یغمِزانِ مُعاوِیةَ وَ یقولانِ فیهِ وَ یقبَلانِ جَوائِزَهُ .
منبع : دانشنامه امام حسین(ع)، ج ۳، ص ۳۸-۳۹
حسن و حسین علیهماالسلام از معاویه عیب می گرفتند و از او انتقاد می كردند ؛ ولی عطایایش را می پذیرفتند .
1
0
لیلا امیرحسامی
Iran, Islamic Republic of
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۵:۱۲
دست شما درد نکند
عالی بود
3
3
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
در حدیثی از امام باقر علیه السلام می خوانیم :
إنَّ الحَسَنَ وَ الحُسَینَ علیهماالسلام كانا یغمِزانِ مُعاوِیةَ وَ یقولانِ فیهِ وَ یقبَلانِ جَوائِزَهُ .
منبع : دانشنامه امام حسین(ع)، ج ۳، ص ۳۸-۳۹
حسن و حسین علیهماالسلام از معاویه عیب می گرفتند و از او انتقاد می كردند ؛ ولی عطایایش را می پذیرفتند .
1
0
حسینی
Iran, Islamic Republic of
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵
خیلی جذاب و دلنشین
1
2
غلامرضا ایوبی
Iran, Islamic Republic of
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
رادیان تون رو در سطح گسترده در شبکه ها و کانال های طلبگی بفرستید و توزیع کنید
حیفه این کار فاخر و ارزشمند که توزیع کمی داشته باشه
1
2
احتمالا اینچنین است
|
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱
کانال اتای خودتون با تاخیر و ناقص میزنه چه رسد به باقی کانالها
پاس‎بخش
Iran, Islamic Republic of
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
از حرکت سیاسی دولت تو پرداخت هزینه افطاری غافل نیستیم ولی شما انگار فراموش کردین که هربسته حمایتی که دولت به مردم داد، شامل طلبه ها هم بود!
4
0
مخالفِ موافق
|
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸
تازه وقتی به مردم کمک معیشتی دادن بابتش ماهانه دارن 30 تومن کم میکنن در حالی که مبلغی که برای طلبه ها دادن بلاعوضه و مبلغش هم بیشتره.متوجه این همه مظلوم نمایی نمیشم
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
خیلی کیف کردیم
دم بروبچ رسایی ها گرم گرم گرم
1
3
محمدپرورشی
Iran, Islamic Republic of
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۱
دمتون گرم
با قدرت به کارتون به ادامه بدید
2
1
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۳
خیلی ممنون خوب بود ما یاد گرفتیم
1
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۳
افرین دمتونگرم
1
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۸
البته مجلس محترم شورای اسلامی پس از پایان سال و تصویب بودجه 1400 بودجه را دستکاری کرده است به صورتی که در سایتهای خبری انعکاس آن را می بینید در این دستکاری مبلغ صد میلیارد تومان به بودجه شورای عالی حوزه اضافه شده است عجیب است که کسانی که به پرداخت افطاری اعتراض کرده بودند در مورد آن مبلغ صد میلیارد تومانی که در تعطیلات نوروز با دست کاری در بودجه 1400 به بودجه شورای عالی حوزه اضافه شده اعتراضی ندارند. اگر سایتهای خبری را مرور کنید می گویند برخی در مجلس، جداول ردیف های بودجه را پس از اتمام تصویب بودجه 1400تغییر داده اند، بنده از درستی یا غیرقانونی بودن این اقدام بی اطلاعم ولی برایم عجیب است که در این مورد صد میلیارد تومانی در حوزه کسی اعتراضی ندارد و قصد ندارد صد میلیارد تومان را به فقرا و محرومین اختصاص دهد

اگر این پول شبهه ناک است که با آن نمی توان کار خیر کرد. باید آن را به حساب خزانه کشور واریز کنید، مانند مال سرقتی که حرام است، مگر با مال سرقتی می توان صدقه داد؟ مال سرقتی باید به مالک پس داده شود. اگر این پول شائبه دارد جایز نیست انفاق کنید باید آن را به حساب خزانه کشور پس بدهید. مثل مال سرقتی که به مالک اصلی مال بازپس داده می شود.

شهید مطهری در کتاب داستان راستان جلد اول داستانی تحت عنوان شهرت عوام نقل می کند که خلاصه آن به شرح ذیل است:

در عصر امام صادق (ع) مردی به تقدس و تقوا شهرت یافته بود، اطوار عوام فریبانه او امام(ع) را متوجه کرد و روزی به تعقیب ایشان پرداخت تا اعمال او را از نزدیک ببیند امام (ع) ملاحظه فرمود که این مرد 2 قرص نان و 2 عدد انار دزدید و سپس آنها را صدقه داد امام (ع) خود را به او نشان داده و توضیح خواست. آن مرد گفت: من 4 گناه و 40 ثواب کرده ام و به آیه 160 سوره انعام تمسک جست « مَنْ جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَنْ جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا » و چون 4 از 40 کم کنیم برای من 36 ثواب خالص می ماند.

امام (ع) فرمود: إِنَّما یَتَقَبَّلُ اللّهُ مِنَ الْمُتَّقینَ « سوره مائده، آیه 27 » شما چهار معصیت مرتکب شده ای که دزدی کرده ای و 4 گناه دیگر که بدون اذن صاحب اموال آنها را صدقه داده ای و این مجموعاً 8 گناه می شود بدون هیچ حسنه ای. و بعد از این گفتار امام او را رها کرد و رفت و چشمان آن مرد خیره مانده بود.
2
0
دردم از یار است و درمان نیز هم
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
سلام. درباره نفوذی های دشمن تحت لوای عدالت خواهی حوزوی افشاگری کنین.
1
0
غلامی احمدرضا
|
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۴
اینها یه مشت .. انتقاد .. هستن که همیشه کار رو خراب می کنن
خدا به راه راست هدایت شون کنه این جماعت قلیل بی عقل رو
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
درباره وجه واریزی مرکز خدمات + ریییس جمهور مطلب از دو وجه خارج نیست یا این پول افطاری حرام و شبهه ناک است یا اینکه حلال است ولی به دلیل خطر سوء استفاده سیاسی دشمنان نباید مصرف شود.

اگر حرام و شبهه ناک است که نمی توان آن را صرف کار خیریه کرد زیرا با پول حرام کار خیریه نه جایز است و نه ثوابی دارد. مثل اینکه با پول سرقتی نمی توان صدقه داد.

ولی اگر حلال است ولی به دلیل خطر سوء استفاده دشمن نباید مصرف کرد، مشکل خیلی بزرگتر است زیرا عموم مراجع تقلید شرط مصرف شهریه و دریافت وجوهات شرعی توسط طلاب را نیازمند بودن طلبه اعلام کرده اند زیرا شهریه از وجوهات شرعی تأمین می شود. و شرط استفاده از آن این است که طلبه هیچ راه دیگری برای امرار معاش نداشته باشد. بنابراین اگر طلبه ای با مصرف افطاری حلال یک ماه نیاز مالی اش برطرف می شود دیگر حق ندارد آن ماه را شهریه بگیرد.
بنابراین این طور نیست که طلبه ای بگوید من افطاری حلال را نمی گیرم زیرا با دریافت وجوهات شرعی و شهریه، امرار معاش می کنم.
بلکه برعکس است. و مراجع تقلید گفته اند اگر یک ماه با دریافت پولی مثل افطاری می توانید نیاز مالی آن ماه را تأمین کنید، نباید آن ماه را شهریه بگیرید.
3
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۶
آقای میرمحمدی با کدامین رزومه وکارنامه شدن رییس مرکز خدمات؟
4
0
طلبه انقلابی
|
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۹
ایشان مدیری توانا و خلاق است و با تایید دهها مرکز و اشخاص والا مدیر شدند. تایید و حمایت
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۴
عامل باقی ماندن و تشدید تحریم‌ها همین آقایان هستند.
3
1
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۴
آفرین به این ایده
ذوق
سلیقه و تدوین ارزشمند
خیلی دمتون گرم
2
0
اباذر شاکری
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۵
رادیان یک سرو گردن از تمام کارهای رسانه ای که در حوزه میشه بالاتره
قدر خودتون رو بدونید
0
0
حسینی
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۷
یکی نیست جلوی این آدم وایسته که اینقدر چرند و پرند تحویل ملت نده
واقعا این آدم رو باید بعد از دوره ریاستش اورد توی ملا عام و حسابی نوازش کرد
2
0
صدری علی
Iran, Islamic Republic of
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
خیلی گزنده است؛ مراقب باشین سرتون رو به باد ندید
1
1
امیر نصیری مطلق
|
۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۲
آقای صدری کجا گزنده است، حرف دل ما رو زده، امثال شما باعث می شید که یه عده که دارن خوب کار می کنن ترمز بکشن..
بر عکس شما که معلوم نیست از چی می ترسی و از کجا خط می گیری، خیلی هم منطقی و مستدل نقد شده
خواهشا مانع نشید
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۲
با آقای نصیری مطلق موافقم
0
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶
اگر این طلاب محترم پول را در همان حساب قرض الحسنه «خدمات کارت» باقی می گذاشتند و آن را به حساب دیگری منتقل نمی کردند. بطور اتوماتیک مبلغ مذکور به مصرف کار خیر می رسید و کار خیر را انجام داده بودند و نیازی به اهدای این مبلغ به فرد یا حساب دیگری نبود و نیست.

مبلغ افطاری رئیس جمهور، به هیچ عنوان به حساب شخصی بانکی طلاب واریز نشده بود.
مرکز خدمات حوزه شماره حساب بانکی شخصی تمام طلاب را در اختیار دارد، ولی عامدانه از واریز وجه افطاری به شماره حساب شخصی طلاب خودداری کرد. و پول افطاری به هیچ عنوان به شماره حساب شخصی طلاب واریز نشد.
این مبلغ به یک شماره حساب خیریه قرض الحسنه تحت عنوان «خدمات کارت» طلاب حوزه علمیه واریز شده است.

کسانی که کارمند باشند یا در هر جائی حقوق بگیر باشند مطلع هستند که برخی سازمان ها برای کارگران یا کارمندان یک حساب خیریه قرض الحسنه در بانک افتتاح می کنند که ویژگی خاصی دارد. یک شماره حساب است ولی هزاران کارت بانکی مستقل به همان شماره حساب خیریه قرض الحسنه متصل می شود.
یعنی به تعداد کارمندان یک کارت بانکی جداگانه صادر می شود که همه آنها به یک حساب مشترک قرض الحسنه مربوط می شوند. مثلاً اگر ده هزار نفر کارمند باشند برای هر کدام از این ده هزار نفر یک کارت بانکی با رمز عبور و شماره مستقل صادر شده است که می توانند از آن در عابربانکها استفاده کنند. ولی تمام این ده هزار کارت بانکی متصل به یک حساب بانکی قرض الحسنه هستند با بتوان موجودی هر ده هزار کارت را یکجا جمع کرد.
به این ترتیب مبلغ موجودی کارت بانکی تمام این ده هزار نفر کارمند در سیستم بانک روی هم جمع شده و در یک حساب بانکی محاسبه شده و بر اساس موجودی عظیمی که جمع می شود می توان به این ده هزار نفر وام قرض الحسنه خیریه داد. چیزی شبیه یک صندوق های قرض الحسنه خیریه خانگی .

هدف مرکز خدمات حوزه و دیگر سازمانها از این شیوه کار خیریه است، مثل همان کار صندوق های قرض الحسنه خانگی یعنی دادن وام قرض الحسنه خیریه به اعضای یک صندوق قرض الحسنه.

بنابراین اگر این طلاب محترم پول را در همان حساب قرض الحسنه «خدمات کارت» باقی می گذاشتند و آن را به حساب دیگری منتقل نمی کردند. بطور اتوماتیک مبلغ مذکور به مصرف کار خیر می رسید و کار خیر را انجام داده بودند و نیازی به اهدای این مبلغ به فرد یا حساب دیگری نبود و نیست.


به تمام طلاب مجرد و متأهل در دو ماه گذشته کمک کالایی معیشتی ایام کرونا از قبیل کیسه برنج، مرغ، روغن حیوانی، روغن نباتی و حبوبات ... توسط همین مرکز خدمات حوزه اختصاص یافت و در بین تمام طلاب توزیع شده است و مشخص نیست چرا دریافت کالاهای معیشتی ایام کرونا مثل کیسه برنج و مرغ و روغن حیوانی و روغن نباتی و حبوبات از مرکز خدمات حوزه بدون اشکال بود ولی پرداخت نقدی همان کمک معیشتی کرونا تحت نام افطاری شبهه ناک اعلام شده است. این کمک های معیشتی کالایی ایام کرونا که با بودجه دولتی مرکز خدمات حوزه تأمین نشده بود زیرا جزء برنامه ریزی بودجه ای قبلی مرکز خدمات حوزه نبود چون هیچ کس پیش بینی نمی کرد که بیماری کرونا بیاید لذا این مسأله در بودجه مرکز خدمات پیش بینی نشده بود بنابراین مثل همین افطاری بطور ویژه خارج از بودجه سالانه مرکز خدمات هزینه آن دریافت و توسط مرکز خدمات حوزه این سبدهای کالایی معیشتی ایام کرونا تأمین شده بود. این بسته های معیشتی بطور مثال در شهر قم در فروشگاه رضوان قم در نزدیکی امامزاده سید علی توزیع می شد و به طلاب از طریق پیامک ارسالی توسط مرکز خدمات زمان مراجعه به فروشگاه اعلام می شد.
1
0