۱۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۱
کد خبر: ۱۰۰۲۰۰
وزیر ارشاد:

آیت الله مرعشی نجفی از پیشگامان تقریب مذاهب بود

خبرگزاری رسا ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تجلیل از خدمات و تلاش‌های مرحوم حضرت آیت الله مرعشی نجفی در راستای نشر معارف اسلامی، این مرجع تقلید فقید را از پیشگامان تقریب مذاهب دانست.
کنگره بين المللي حضرت آيت الله مرعشي نجفي


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنج شنبه در کنگره بین المللی بزرگداشت مرحوم حضرت آیت الله مرعشی نجفی که با حضور رییس جمهور در مجمع جهانی اهل بیت قم برگزار شد از این عالم فقید به عنوان عالمی عامل، عارفی کامل و فقیهی بی‌بدیل یاد کرد.

وی با بیان اینکه مرحوم حضرت آیت الله مرعشی نجفی در بسیاری از علوم بی نظیر بود تصریح کرد: زبان و قلم از معرفی و وصف این مرجع تقلید فقید عاجز است، حضرت آیت الله مرعشی نجفی شهاب آسمان دین بود و ماندگار شد.

وزیر ارشاد با تاکید بر اینکه مرحوم حضرت آیت الله مرعشی نجفی ادیبی برجسته و محقق و مورخی نسخه چین بود و در علوم قرآنی نور افشانی داشت عنوان کرد: ایشان بیش از چهارصد اجازه روایت حدیث داشت و برای تالیف کتب فضائل اهل بیت بیش از پنج هزار جلد از کتب اهل سنت را زیر و رو کرد.

حسینی از مرحوم حضرت آیت الله مرعشی نجفی به عنوان یکی از پیشگامان تقریب مذاهب در عصر حاضر یاد کرد و گفت: این مرجع فقید در اوج بمباران ها قم را ترک نکرد و حرم حضرت معصومه (س) هنوز صدای نماز او را در گوش و سجاده او را در آغوش دارد.

وزیر ارشاد با بیان اینکه توصیف مرحوم حضرت آیت الله مرعشی نجفی از قلم و بیان خارج است تلاش های این عالم مجاهد را در راستای حفظ میراث اهل بیت بی نظیر دانست و گفت: کتابخانه بزرگ ایشان نیز یکی از بزرگترین کتابخانه های جهان اسلام است.

حسینی یاد‌آور شد: نقش مرحوم حضرت آیت الله مرعشی نجفی در حمایت از حضرت امام به ویژه در دوران تبعید بنیانگذار کبیر انقلاب در خاطره زمانه جاودانه گشته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری این کنگره ابراز داشت: برگزاری این گونه کنگره‌ها در راستای افزایش اطلاعات و آگاهی جامعه با علما و اندیشمندان بسیار موثر است. /924/پ202/ع

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات